Loop mee voor een wereld met alle smaken!

afbeelding voor Maartje.jpg

Op 25 September vindt in Amsterdam een super n’ice initiatief plaats: de Parade van IEDER1. Loop net als Ben & Jerry’s mee en spreek je ook uit voor een wereld met alle smaken!

Ja, ik loop mee met de Parade van IEDER1 op 25 september

De Parade van IEDER1

Stichting IEDER1 is een nieuwe beweging, opgericht door onder andere acteur Nasrdin Dchar om diversiteit in Nederland te vieren en saamhorigheid te bevorderen. IEDER1 is ontstaan uit groeiende zorgen rondom de extreme geluiden die we steeds vaker horen, de ongelijkheid, de groeiende verdeeldheid en discriminatie en racisme.

Op zondag 25 september organiseert stichting IEDER1 een grote parade in Amsterdam; voor en met iedereen... Met een bonte stoet mensen lopen we van de Bijlmer naar het Museumplein. Het wordt een dag waarop we met zoveel mogelijk mensen de straat op gaan om te laten zien hoe divers Nederland is en om onze verschillen te vieren. 

afbeelding voor Maartje2.jpg

Loop jij ook mee op 25 september?

We verzamelen op het Arena Park om van daaruit naar het Museumplein te lopen. Verenigingen, organisaties, individuen, vriendengroepen en/of buren; iedereen mag meelopen! Op het Museumplein zullen verschillende sprekers, kunstenaars en artiesten hun hoop en zorgen uitspreken op een groot podium. Er is eten en drinken en een grote markt van alle initiatieven die diversiteit bevorderen. De Parade van IEDER1 is een moment waarop we elkaar ontmoeten, inspireren en naar elkaar durven luisteren.

Programma

Wanneer: 25 september

Waar: Bijlmer ArenA Park, Amsterdam

Hoe laat: verzamelen 12:30 uur (ArenA Park)

Eindtijd: 18:00 uur (Museumplein)

Wij van Ben & Jerry’s vinden het initiatief van stichting IEDER1 een broodnodig geluid op het juiste moment. Wij nodigen daarom iedereen uit met ons mee te lopen op 25 September: we are #AllFlavours in One World!

 

Loop ook mee 25 september in de Parade van IEDER1.

Ja, ik wil meer weten over de Parade van IEDER1!

 Waarom ondersteunt Ben & Jerry’s stichting IEDER1?

Ben & Jerry’s zet zich in voor een wereld waarin plek is voor #AllFflavours; net als ijs bestaat de samenleving namelijk uit verschillende smaken, en wat ons betreft horen die er allemaal bij!

Waarom? Ben & Jerry’s is een bedrijf met progressieve waarden. Net als velen, zijn we bij Ben & Jerry’s bezorgd over de groeiende verdeeldheid in onze samenleving. Angst en vooroordelen nemen toe, en wij willen daar iets aan doen. Meer dan ooit heeft liefde en empathie een megafoon nodig. Daarom spreken wij ons uit! Loop je mee?