5 manieren om je ‘Wich te pimpen

6 september 2016

Net toen je dacht dat de ‘Wich niet beter kon, gingen wij nog net even iets verder. We hebben 5 manieren bedacht om je ‘Wich zo goed te pimpen dat je smaakpapillen op hol zullen slaan! Geheel in Ben & Jerry’s stijl natuurlijk!

 

 1. De club 'Wich

  Je hebt niet altijd zin in iets hartigs als het weer lunchtijd is. Daarom hebben we een manier bedacht om toch een sandwich te eten, maar dan met een zoete twist. Doe een Chocolate Fudge Brownie ‘Wich tussen twee klassieke Cookie Dough ‘Wiches en je bent er helemaal klaar voor!

 2. Dunk-a-'Wich

  Als de chocoladefondue tevoorschijn komt, weet je sowieso dat het lekker is! De ‘Wich is natuurlijk geen uitzondering op deze regel…

 3. 'Wicherpillar Cake

  Ken je de beroemde caterpillar cake? Nou, wij zijn een stapje verder gegaan om deze klassieker na te maken! Neem een pak (of twee) Son of a ‘Wich en begin met versieren! Ideaal voor jouw eerstvolgende feestje.

 4. The Freakshake - 'Wich Style

  Dankzij een geniaal café in Australië zie je deze bad boys overal tevoorschijn komen! Bij Ben & Jerry’s geven we er natuurlijk een eigen draai aan. Laat je fantasie hier maar op los!

 5. Jouw 'Wich, jouw manier

  Wat zou het geweldig zijn als de ‘Wich in elke Ben & Jerry’s smaak beschikbaar was. Helaas is dat nog niet het geval.. Maar dat wil niet zeggen dat je niet zelf creatief aan de slag kan gaan! Maak je eigen ‘Wich, in every ‘Wich way!