6 momenten waarop Ben & Jerry’s er voor je is

Van eerste date tot break up, van eenzame avond tot sleepovers. We zijn er voor je door dik en dun! Wanneer je een schouder om op te huilen nodig hebt of een plaatsvervangende beste vriend, je vrienden Ben & Jerry zullen je nooit in de steek laten. En voor het geval dat je ons nog nooit om hulp hebt gevraagd in tijden van nood, zijn hier de zes situaties wanneer we het meest om hulp worden gevraagd!

 1. 1. De Break Up

  Het maakt niet uit wie je in de steek gelaten heeft, Ben en Jerry zijn twee mannen waarop je kunt rekenen voor een liefdevolle avond. Stop met zoeken! Onze smaken geven je zoete knuffels. En dat is sowieso beter dan vechten om de dekens!

   
   
 2. 2. De ijsbreker

  IJzige stiltes? Koe-l proberen over te komen? Vrienden maken kan lastig zijn. Maar gelukkig zijn Ben & Jerry twee chille gasten die het ijs voor je kunnen breken. Dus, deel wat lepels uit en zie de levenslange vriendschappen opbloeien.

 3. 3. Een bankhangavondje

  Je zit er helemaal klaar voor: een fantastische filmmarathon! Of je nou al je vrienden hebt uitgenodigd of S’Wich Up hebt als vervanger voor je BFF. Een (h)eerlijke pint Ben & Jerry’s is onmisbaar voor ultiem bankhangen.

   
 4. 4. Me-Time

  Er is buiten een hele grote wereld, vol met avonturen. Maar weet je wat er ook is? Een bank. Voor die dagen waarop je gewoon alleen wil chillen is Moophoria Chocolate Cherry Garcia de enige vriend die je nodig hebt. Het avontuur kan wel even wachten.

 5. 5. Wanneer het allemaal fout gaat...

  Soms gaat het even allemaal mis. Onze Topped Salted Caramel Brownie is de beste luisteraar, je kan alles bij deze (h)eerlijke pint kwijt. Hij zal er altijd voor je zijn als het allemaal wat minder goed gaat. Ook kan hij heel goed luisteren. Nestel je in je bank en laat het los.

 6. 6. ...En wanneer alles goed gaat!

  Aangezien we er voor je waren door dik en dun, zijn wij natuurlijk ook je beste vrienden om successen mee te vieren! Pak een pint Half Baked en/of Chocolate Fudge Brownie, geniet van je succes en vooral ook van de fairukkelijke pint. We zijn er altijd voor je!