Hallo nieuwe smaak, hallo One Sweet World!

12 oktober 2016

Image_1.jpg

Let op ijsliefhebbers: onze nieuwe koffiesmaak One Sweet World ligt eindelijk in de winkels! Er gebeurt veel in deze euforische pint. Denk aan een zoete & romige smaak, grote chunks, grote swirls & een nog groter doel! Deze smaak is onderdeel van onze nieuwste campagne: We are #AllFlavours in One World.

Wat zit er in de pint?

We hebben geluisterd naar de fans die ons al jaren smeken om een koffiesmaak. Hier is hij dan: One Sweet World. Voor deze (h)eerlijke verwennerij hebben we Fairtrade karamel- en koffie ijs samengebracht met marshmallow en karamel swirls en chunky chocolade &-tekens. Het &-teken is de nieuwste toevoeging aan onze Ben & Jerry’s chunk familie en staat volgens ons voor verbinding en eenheid.

We are #AllFlavours in One Sweet World

Zoals veel mensen, zijn ook wij bezorgd over de toenemende angst en vooroordelen in onze samenleving. En, in tegenstelling tot ons ijs, is dat niet cool! We vinden het tijd om een standpunt in te nemen tegen verharding en angst en voor verbinding en inclusiviteit. Waarom? Omdat onze samenleving, net als ons ijs, bestaat uit verschillende smaken. Met onze nieuwe smaak One Sweet World proberen we deze boodschap ook te vertellen. Samen maken we van Nederland een inclusievere en welkomere samenleving!

Op het moment dat je dacht dat de nieuwste smaak niet nog beter kon worden, vertellen we je dat dat wel kan! Royalties van de One Sweet World pints worden in Nederland namelijk gedoneerd aan stichting IEDER1.

Image_2.jpg

Wie is stichting IEDER1?

Stichting IEDER1 is een platform voor mensen die samen een Nederland voor iedereen wil maken, ondanks de verschillen en heeft als doel diversiteit te vieren en saamhorigheid te bevorderen.

Antwoorden gaan niet komen vanuit de politiek, maar vanuit ons. Wij moeten opstaan! Geïnspireerd vanuit ons hart.

Nasrdin Dchar, initiatiefnemer IEDER1

 

Hoe kan ik helpen?

Deze campagne heeft alles te maken met het hebben van meer begrip voor elkaar (ongeacht nationaliteit, etnische afkomst, religie of sociale klasse) en het wegsmelten van vooroordelen. Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen!

Als je iets wilt dan, doe dan mee met onze movement. Lees er alles over op onze We are #AllFlavours in One World pagina.