Ben & Jerry’s pint problemen die iedereen herkent

7 oktober 2016

Normaal gesproken is het eten van Ben & Jerry’s een echt geluksmoment. Dat zoete, romige ijs. De (h)eerlijke chunks. De gekke smaaknamen en gedurfde smaakcombinaties. Het is fairrukkelijk van begin tot eind.

Behalve dus wanneer het niet zo is. Soms loop je tegen bepaalde pint problemen aan. Het is niet erg, we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Soms is het zwaar om een Ben & Jerry’s lover te zijn, maar het is het allemaal waard! Welke van deze pint problemen heb jij moeten doorstaan?

 1. De bevroren vlieger

  Het is erg onrealistisch om hongerige ijsliefhebbers 10 hele minuten te laten wachten tot het ijs zachter is geworden. Het is dus onvermijdelijk dat dit gebeurt.

 2. Win het van de zwaartekracht

  Maak je niet druk, Fikkie heeft ‘m. Misschien geen goed idee om deze terug in de diepvries te doen.

 3. Pint plunderaars

  We kennen allemaal wel die ene vriend die jouw hele pint doorspit op zoek naar alle chunks. Bericht voor die ene vriend: neem een eigen pint!

 4. Verstop je voorraad!

  Er is niets erger dan ontdekken dat je huisgenoot of wederhelft jouw Ben & Jerry’s heeft gestolen. Wij raden een vermomming aan om dat in de toekomst te voorkomen.

 5. Lepel pech

  We hebben geprobeerd om wetten van de wetenschap om te buigen om het ijs sneller te laten smelten, maar we zijn daar tot nu toe nog niet in geslaagd. Helaas lukte het buigen allen bij onze arme lepels...

 6. Te kleine diepvries

  Misschien als je het op een andere manier neerzet? Of als je Chocolate Fudge Brownie in de deur zet? Het is jammer, maar waar: je diepvries heeft maar een bepekte pint capaciteit.

 7. Met lege handen

  Je zou toch zweren dat je nog wat pints had liggen. Maar het enige dat je ziet, is de leegte van het vriesvak. De lege plek die ooit gevuld was met (h)eerlijk geluk.

 8. Bevroren vingers

  In de zomer zijn die koude pints misschien een welkome ver-koe-ling. In de winter moet je je vingers eerst inpakken voordat je kunt gaan genieten van je lievelings pint.

Heb je deze Ben & Jerry’s-ergernissen overleefd en kun je het navertellen? Gefeliciteerd! Vertel het ons hieronder!