5 manieren om je liefde voor Ben & Jerry’s met vreemden te delen

Bij Ben & Jerry's zijn we grote voorstanders van ‘sharing is caring’. We zijn altijd op zoek om onze voorliefde hiervoor met anderen te delen, en hoe kan dat beter dan met een pint vol euforisch ijs! Vooral wanneer je het aan een onbekende geeft. Lees verder om onze 5 beste tactieken te ontdekken.

 1. De vliegende pint

  Laat hem maar los. Kijk, daar gaat hij! Deze tactiek is de ultieme manier om je liefde voor onze pints met een vreemde te delen. De ontvanger blijft namelijk altijd anoniem.

 2. Cadeautje op je deurmat

  Iedereen herinnert zich vast nog wel het ‘belletje trekken’ dat we toen we klein waren bij onze buren deden. Je belde aan en rende dan snel weg. Wat was dat toen spannend! Nu dat we ouder zijn, moeten we onze excuses aan hen aanbieden… en hoe kan dat beter dan met een pint Ben & Jerry’s? 

 3. Peas & Love (& Fairtrade Ice Cream)

  Zie je die bijna lege zak met bevroren erwten in de vriezer op je werk? Vervang hem door een pint puur genot. Weet je niet van wie de erwten waren? Dat is nog beter! Zo maak je zeker nieuwe vrienden!

 4. Scoop on

  Soms zijn er geen grote of bizarre gebaren nodig om iemand anders zijn dag leuker te maken. De volgende keer dat je een bezoek brengt aan de Scoop Shop, neem dan een extra cone en geef die aan een wild vreemde. Maak even een praatje, of verdwijn juist meteen voor dat extra beetje mysterie...

 5. Pint iglo

  Of je het nu leuk vindt of niet, maar de winter komt er aan! Misschien komt er zelfs wel sneeuw. Maak gebruik van deze natuurlijke vriezer, en wees een keer extra n’ice tegen je buren door een pint voor ze in de sneeuw te verbergen. Verbaas je niet als zij zich ziek melden van werk, om rustig op de bank van je cadeautje te genieten.