Onze vanille smaken
op een rijtje!

Oh, vanille, wat houden we toch van je. Je zoete smaak verblijdt ons met je romige goddelijkheid. Natuurlijk, chocolade lijkt de meeste aandacht te krijgen, maar wij weten waar de magie vandaan komt. Het aanzicht van je zachte, droomachtige substantie doet ons al smachten naar onze favoriete smaak… Gelukkig is er een mooie lijst van Ben & Jerry’s smaken met Fairtrade vanille uit Oeganda en Madagaskar in een (hoofd)rol. Dit zijn onze favorieten voor je op een rijtje gezet:

 1. 1. Cookie Dough

  Het was vrij duidelijk: deze smaak - een jarenlange favoriet - is een duidelijke winnaar. ’s Werelds eerste batch Cookie Dough maakten we in 1984 (wat een jaar was dat!). Vandaag de dag is het nog steeds ons meest populaire brouwsels. En het beste van alles is dat door een van onze fans is bedacht!

 2. 2. Half Baked

  Ja, voor de puristen onder ons, deze smaak bestaat niet alleen uit vanille…. Maar wie kan deze chunk-a-licious combinatie van vanille en chocolade ijs, fudge brownie en cookie dough chunks nou weerstaan? Dus pak die lepel erbij en waan je een weg door de euforische pint Half Baked. Maar, wees niet verrast als je niet kunt stoppen met eten.

 3. 3. S'Wich Up

  Nadat we onze legendarische Cookie Dough smaak geperfectioneerd hadden, vroegen we ons af of hij nog cookier kon… We haalden onze cookie-o-meter tevoorschijn en gingen aan de slag. We verzamelden chocolade cookie sandwiches, cookie dough chunks, chocolade cookie swirls EN romig vanille ijs samen in een euforische pint.

 4. 4. Blondie Brownie

  Een pint delen met een vriend die een diehard chocoholic is kan als een echte vanille fanaat best lastige situaties opleveren… De oplossing is simpel: pak er een pint Blondie Brownie bij en deze ijsoorlog is meteen voorbij.

 5. 5. Greek Style Honey Vanilla Caramel Frozen Yoghurt

  Deze verfrissende vanille smaak zal zeker je smaakpapillen doen tintelen. Geloof ons, een lepel van deze euforische smaak en je waant je in het Griekse paradijs…