7 tekenen dat jouw liefde voor Ben & Jerry’s een beetje is doorgeslagen

10 januari 2017

We zijn allemaal gek op Ben & Jerry’s ijs van tijd tot tijd, maar wanneer weet je dat je hier te ver in gaat? Als je afgelopen tijd een tweede vriezer hebt aangeschaft, zou het wel eens tijd kunnen zijn om een stapje terug te nemen. Don’t worry, wij zijn er voor je om je verlangen naar ons ijs te beperken voordat het écht uit de hand gaat lopen! Als je (één van de) onderstaande kenmerken herkent, laat het ons dan even weten! Wij zullen ingrijpen met een kleine ijs interventie.

 1. Jouw Ben & Jerry’s look is de laatste tijd wel erg opvallend

  Wanneer je shirt, tas en zelf je nagels bedrukt zijn met het Ben & Jerry’s logo, is het tijd om te stoppen. We worden allemaal erg blij van een paar mooie wolkjes en Woody die her en der opduikt, maar deze Ben & Jerry’s combinatie kun je misschien beter bewaren voor een leuk verkleedpartijtje...

 2. Overal waar je bent tover jij een lepel tevoorschijn

  De lepel is jouw favoriete accessoire. Je hebt zelfs een lepel voor alle dagen van het jaar. Het zou namelijk zo maar eens kunnen gebeuren dat jij onderweg een pint Cookie Dough tegen het lijf loopt... en hier moet je toch goed op voorbereid zijn? 

 3. Ben & Jerry’s is voor jou de ideale maaltijdvervanger

  Als jouw idee van een gebalanceerd eetpatroon bestaat uit een bolletje Greek Style Frozen Yoghurt als ontbijt, Cookie Dough als lunch en een ‘Wich als avondeten, begrijpen we je echt wel, maar je zou wel eens een probleem kunnen hebben…

 4. Je droomt over Ben & Jerry’s

  Je geeft openlijk toe dat een dagdroom over Chocolate Fudge Brownie meer dan normaal is. Die grote stukken… zo smaakvol en zo overdreven lekker! Samen vormen jullie een perfect paar. 

 5. Je hebt duidelijke prioriteiten

  Ben & Jerry’s is uiteraard niet belangrijker dan je familie, maar stel, in geval van nood: wanneer je OF je broertje of je pint zou kunnen redden.. zou je dan voor Half Baked of Caramel Chew Chew kiezen?!

 6. Delen is niet jouw ding

  Wanneer het jouw pint betreft, kun je je af en toe een heel klein beetje bezitterig gedragen. Sommige vrienden noemen je ook wel agressief. Je kunt het gewoon niet zo goed hebben als iemand anders jouw Peanut Butter Cup dreigt aan te raken. So what?!

 7. Je zegt je afspraken af

  "Sorry, ik kan er niet bij zijn vanavond. Ik heb al plannen… met een pint’. Klinkt dit je bekend in de oren? Als je thuis blijft omdat je een afspraakje met je vriezer hebt, moet je misschien toch eens overwegen wat meer tijd voor je vrienden te maken.