10 dingen die je kunt doen
met een 'Wich in je hand

16 februari 2017

Cookie Dough ken je natuurlijk al. Maar ken je ook de ‘Wich? Een ice-tastische combinatie van Cookie Dough of Chocolate Fudge Brownie ijs gesandwiched tussen twee heerlijke koekjes. Om hiervan te kunnen genieten heb je geen lepel nodig, met één hand kan je al een ‘Wich eten. Daardoor heb je je andere hand vrij om andere dingen te doen. We hebben wat dingen voor je uitgezocht:

 1. Selfie maken

  Is staren naar je mobiel, checken of je een nieuw whatsappje hebt gekregen of scrollen door je Instagram feed je belangrijkste taak van de dag? Je moet toch ook eten? Met een Ben & Jerry’s ‘Wich in je ene hand hoef je niets te missen. Je kunt zelfs tegelijkertijd een selfie maken en je likes in de gaten houden ;-) 

 2. Popster in de dop

  Elke popster is ooit begonnen met één liedje, en elk liedje begint met een eerste couplet en een ritme. Heb je er wel eens op gelet dat wanneer je een ‘Wich eet je dat op een bepaalde melodie doet? Juist, met het eten van een ‘Wich is die nummer 1 hit zo geschreven. Dat is een echte win-win situatie lijkt ons! 

 3. Een wedstrijd armworstelen winnen

  Herinner je je die scène nog in de film Over the Top waarin Sylvester Stallone’s karakter Bull Hurley verslaat tijdens de ultieme wedstrijd armworstelen? Natuurlijk wel, en dat kan jij zijn!

 4. Je ... waxen

  Alles wordt beter met een ‘Wich. Of je nu je ski's, rug, wenkbrauwen of je auto aan het waxen bent, het is altijd pijnlijk en vervelend. Maar dat hoeft het niet te zijn als je geniet van je favoriete ijs, gesandwiched tussen twee stevige koekjes.

 5. Zappen

  Je televisie heeft honderdduizend zenders, en toch kun je geen enkel programma vinden waar je de tijd voor wilt nemen om te kijken. Maar zappen door de geestdodende programma's is nog altijd beter met een ‘Wich in je hand.

 6. Extreem strijken

  Je beklimt waarschijnlijk nog liever de Kilimanjaro dan dat je begint aan de berg kleding die naast de strijkplank ligt… Pak er een ‘Wich bij en dit strijkwerk is in een mum van tijd weggewerkt. Zo wordt strijken opeens je favoriete klusje.

 7. Je hond uitlaten

  Honden hebben constant aandacht nodig: uitlaten, aaien, ophalen - ze willen het allemaal. En natuurlijk altijd tijdens het toetje. Gelukkig heb je maar één hand nodig om een riem vast te houden, dan kan je heerlijk blijven genieten van je 'Wich in je andere hand.

 8. Daag je vrienden uit voor een duel

  Ben je zo gewend aan je Ben & Jerry’s pint en heb je de lepel al in je hand? Je hebt hem met het eten van een ‘Wich niet nodig. Die eet je namelijk makkelijk met één hand. Nu je die lepel toch vasthebt, waan je dan een echte samoerai of middeleeuwse ridder en duelleer met je vrienden.

 9. Kwijlen bij het bekijken van de Ben & Jerry’s website

  Een ijsje eten terwijl je op het web naar je favoriete smaak zoekt? Dat is pas multitasken! Stel je voor, je kunt van alles te weten komen over de ‘Wich, terwijl je er tegelijkertijd eentje eet.

Zoals we al bij punt 1 zeiden. Stemmen met een 'Wich in de hand gaat super goed. Als dat nou geen motivatie is om te gaan stemmen! 

Ja, ik beloof te stemmen.

Stuur mij een kaartje. Klik hier!

Ben je een multi-getalenteerde ijsfan? We horen graag welke multitask skills jij met de ‘Wich hebt ontwikkeld! Laat het ons weten op een van onze social media kanalen.