6 dingen die je kunt doen in het donker tijdens Earth Hour

24 maart 2017

Fijne 10e verjaardag Earth Hour!

Earth_hour_Jarda.jpg (Web)

Lichten uit, kaarsjes aan. Nee,  we hebben het hier niet over een romantisch avondje (al kan dat natuurlijk wel), we hebben het over Earth Hour! De magische 60 minuten per jaar waarin mensen over de hele wereld het licht uitschakelen om het klimaat te eren. e.

Dit jaar wordt Earth Hour voor de 10e keer gehouden. Dus steek de (verjaardags)kaarsjes maar aan en vier het! Hier zijn zes manieren om je tijd in het donker zo goed mogelijk door te brengen:

 1. Waan je in het kaarslicht

  Zet je telefoon uit en zet wat rustgevende muziek op. Leun achterover en geniet van al het goede dat je voor de planeet doet. Dat is pas genieten!

 2. Neem een digitale detox

  Ga nog een stapje verder en neem een digitale detox. Het 5:2 digitale dieet is een geweldige manier om je scherm-tijd te beperken en Earth Hour is het perfecte excuus om dat nu te doen! Bekijk deze handige tips & ga aan de slag.

 3. Luister naar je favoriete album

  Sommige albums werden gemaakt om er zonder afleiding naar te luisteren. Zet je hoofdtelefoon op en herontdek de magie van je favoriete artiest.

 4. Staar naar de sterren

  Wanneer de lichten uit gaan, komen de sterren tevoorschijn. Pak een dekentje erbij en een kop thee en bewonder de kosmos.

 5. Speel smaken roulette

  Een van de moeilijkere besluiten in het leven is het uitkiezen van een Ben & Jerry’s smaak. Geloof ons, wij kunnen hierover meepraten. Dus profiteer van het donker en pak op goed geluk een pint uit de vriezer. Deksel eraf en lepelen maar. Wie weet, ontdek jij wel je nieuwe favoriet!

 6. Haal het kind in je naar boven

  Wie is er in voor een spelletjesavond? Juist ja! Verzamel wat vrienden en speel Kolonisten van Catan alsof je leven ervan af hangt. En als je niet van Kolonisten houdt, dan moet je misschien eens een zaklamp limbo organiseren…

Earth Hour is deze zaterdag 25 maart om 20:30 uur. Jij doet toch ook mee?