Actievoorwaarden
winactie Free Cone Day

4 april 2017

 

Deel jouw foto met #AllFlavours & maak kans op koe-le prijzen!

1. De winactie is open voor inwoners van Nederland. Deelnemers moeten 18 jaar of ouders zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname.

2. Om kans te maken moet je een Ben & Jerry's gerelateerde foto met de hashtag #AllFlavours posten op Twitter of Instagram. Meedoen kan van 04-04-2017 tot uiterlijk 11-04-2017, 23:59 uur.

3. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.

4. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.

5. Er worden 3 wannaars geselecteerd (1x hoofdprijs en 2x cadeaupakket) , die een Ben & Jerry's-achtige foto met de hashtag #AllFlavours geplaatst hebben op Twitter of Instagram. Deze winnaars worden geïnformeerd door een direct bericht (direct message) op Twitter of Instagram. De winnaars worden gekozen uit alle inzendingen en krijgen uiterlijk 14 april 2017 een bericht.

6. De prijs bestaat uit 1x een hoofdprijs en 2x een cadeaupakket. Onder hoofdprijs wordt verstaan: Ben & Jerry’s zitzak, Ben & Jerry’s headphone en Ben & Jerry’s notitieboekje. Een cadeaupakket bestaat uit: Ben & Jerry’s notitieboekje, Ben & Jerry’s schaaltjes 2x en Ben & Jerry’s picknickkleed.

7. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief.

8. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief of van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.

9. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.

10. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s NL.