Je weet dat je een echte hipster bent als je One Sweet World op deze manier eet

11 april 2017

Koffie is de laatste tijd een echte hype. “Triple, venti, skinny” dit, “tall, latte met karameldruppeltjes” dat… we kunnen het amper bijhouden! En in deze trend mag onze koffiesmaak One Sweet World natuurlijk niet achterblijven. Dus als je, zoals een echte fanatieke koffieliefhebber, te koe-l bent voor een gewone scoop ijs, lees dan deze 5 manieren om van ons ijs te genieten...helemaal in hipster-stijl! 

 1. IJStagram

  Je koffiepauze is het perfecte moment om achterover te leunen en wat welverdiende tijd voor jezelf te nemen. Alleen jij, je bakje... en al je volgers. Tsja, zo’n fotogenieke creatie kun je de rest van de wereld toch niet onthouden?! 

 2. Koffie-to-go

  Koffie, langspeelplaten en willekeurige voorwerpen als borden gebruiken. Het zijn allemaal dingen waar je hipsterpunten mee verdient. Ook vintage fietsen staan hoog op die lijst. Neem je pint eens mee voor een fietsrit naar je favoriete plek die niemand nog kent. 

 3. Een baard hoort erbij

  Baarden zijn voor hipsterkinnen wat gezouten karamel is voor koffie... een absolute droomcombi dus. One Sweet World is natuurlijk het lekkerste als je gezichtshaar perfect gestyled is. Probeer dus geen ijs in je grote trots te lepelen. Als er tóch iets in je baard terecht komt, maak je dan geen zorgen. De geur zorgt er alleen voor dat je nog authentieker ruikt. 

 4. Houd eens een fika

  Als je moet vragen wat het is, dan is de trend al voorbij... Maar voor het geval je het niet weet, fika is de Zweedse gewoonte om koffie te drinken en/of lepelen. Het gaat erom dat je een rustmoment pakt, even weg van de dagelijkse sleur. Zie het als een manier om je dag een beetje beter te maken terwijl je over de wereld nadenkt met je uilenbril op (je hebt perfect zicht, maar je draagt hem voor de look).

Heb jij zelf nog wat hipster-tips die je met ons wil delen? Tweet ze naar @BenJerrysNL!