6 manieren om Topped te eten

12 juni 2017

Samen zijn we sterk! Zo is de filosofie achter onze nieuwe Topped range. Maar eet je eerst het ijs of de topping? Of meng je ze samen in een heerlijke smeuïge mélange? Uiteindelijk kan alleen jij dat bepalen. Check in de tussentijd deze benaderingen om de meest heerlijke vraag te beantwoorden.

 1. De perfectionist

  Veeleisend en rigoureus. De Perfectionist weet gewoon wat hij wil. De verhouding van ijs en topping is van cruciaal belang. Er belandt dan ook geen lepel in zijn mond zonder de perfecte balans die met behulp van chirurgische precisie is gecreëerd.

 2. De schildpad

  Traag en standvastig. De Schildpad gaat voor de marathon. Op een rustige en bedachtzame manier werkt hij zijn weg door de pint, wetende dat de finish morgen gehaald wordt. Op een rustig tempo gaat hij door, scoop voor scoop, totdat de lepel de bodem raakt. Het is een zware taak, maar iemand moet het doen.

 3. De deler

  Als er een pint Topped opengemaakt wordt, dan wil je bij de Deler in de buurt zijn! De Deler leeft met het motto: sharing is caring. Dus hij kan niet van zijn ijs genieten als het niet samen met een vriend(in) is. N’ice!

 4. De verdeler

  Ken je dat, een persoon die eerst al de slagroom op eet voordat hij aan de taart begint. De Verdeler eet eerst de (h)eerlijke topping en als dat op is gaat hij door naar fase 2: het ijs!

 5. De meester van zelfbeheersing

  Het geduld van de Meester van zelfbeheersing is legendarisch. De kunst om te wachten totdat het ijs in de Topped pint de perfecte hardheid heeft is ongekend. Pas dan slaat de Meester toe en eist de zwaarbevochten beloning op.

 6. De verdubbelaar

  Voor sommige mensen is één extra laag liefde niet genoeg. Want, waarom genoegen nemen met één fairrukkelijke Topped smaak, als je er ook twee kunt hebben? Dat is de levensfilosofie van de Verdubbelaar. Het enige probleem is: het kiezen van de twee Topped smaken.

Dit zijn nog maar een paar van de vele manieren om te genieten van Topped. Heb je zelf nog meer innovatieve of interessante ideeën? Of is een van onze andere smaken je favoriet? Meng je in de ijs-discussie op Twitter en tweet ons op @BenJerrysNL!