Welke Topped smaak moet je proberen op basis van je favoriete Ben & Jerry’s smaak?

5 juni 2017

Wij houden er allemaal van om onze favorieten te kiezen! Maar soms moet je je horizon verbreden en nieuwe ontdekkingen doen. Zoals onze nieuwe Topped smaken. Komt dat even goed uit!

Met een extra laag yumminess aan de bovenkant zijn deze nieuwe smaakcombinaties voor de momenten waarop je je ijservaring naar een hoger niveau wilt tillen. Maar als je nog twijfelt of je wel iets nieuws moet proberen, laat dat dan maar aan ons over. We hebben de perfecte Topped match gemaakt op basis van je favoriete Ben & Jerry’s smaak. Welke wordt jouw nieuwe favoriet?

 1. Karamel Sutra

  Zoet en sensueel, onze Karamel Sutra heeft alles in zich om aan jouw karamel en chocolade-gerelateerde behoeften te voorzien. Als dit jouw go-to-pint is, kunnen we alleen maar bevestigen dat je een geweldige smaak hebt! Maar, juich niet te vroeg, want we hebben het chocolade gehalte opgeschroefd met de introductie van onze nieuwe Topped Salted Caramel Brownie.

  Deze bruisende krachtpatser vol heerlijkheid bestaat uit vanille-ijs, een gezouten karamel swirl, brownies, choco chunks en – de pièce de résistance – een fairrukkelijke, spoonable topping. Zoek je meer chocola bij je karamel, dan ben je hier aan het juiste adres!

 2. Cookie Dough

  Sommigen zeggen dat er geen betere manier is om je Monday blues tegen te gaan dan met Cookie Dough. We zijn gek op koekjes, dus we spreken je niet tegen! Maar als het eenmaal weekend is en je de week in stijl wilt afsluiten, dan heb je wat extra’s nodig. Dat kan maar één ding betekenen: het is tijd voor Topped Chocolate Caramel Cookie Dough!

  Met chocolade-ijs, een swirl van karamel, cookie dough, choco chunks en een spoonable topping, is dit jouw ultieme ticket naar een magisch weekend. Daar is geen twijfel over mogelijk.

 3. Strawberry Cheesecake

  Het begon allemaal met een aardbei. Toen kwam de cheesecake. Het beste (aantoonbare) ding ooit! Maar dit alles valt in het niets door het uitvinden van Strawberry Cheesecake ijs. En dat hebben we nu nog een extra dimensie gegeven met de nieuwe Topped Strawberry Swirled smaak. Dus houd je van Strawberry Cheesecake, dan is deze traktatie voor jou!

  We namen romig ijs en voegden aardbei en marshmallow swirls, zandkoekjes en witte choco chunks toe. We toppen het af met een heerlijke laag witte choco topping. Begroet de nieuwe Aardbeien-koning!

 4. Sofa So N'ice

  Degene die bedacht heeft om karamel met zout te combineren is echt een held. En als jij het type bent die houdt van de zoet-en-zoute combinatie van Sofa So N'ice, dan is Topped Salted Caramel Brownie een logische volgende stap.

  Ondergedompeld in brownies & choco chunks en afgemaakt met een spoonable topping wordt jouw bank avondje een stuk lekkerder!

 5. Hooked On You

  Een van onze meest iconische smaken, Hooked On You is een favoriet van velen met choco visjes die zwemmen in chocolade ijs en smeuïge marshmallow en karamel swirls. Het is een smaakcombinatie die moeilijk te verslaan is. Ontmoet Topped Strawberry Swirl, de yin van Hooked On You’s yang. In veel opzichten zijn ze tegenpolen, maar vullen elkaar perfect aan door hun marshmallow energie.

  Als je eenmaal deze zoete traktatie met aardbeien en marshmallow swirls, zandkoekje en witte choco chunks en een spoonable topping hebt geproefd wil je niets anders meer!

 6. What-a-Lotta Chocolate

  What-a-lotta Chocolate Cookie Core heeft een speciale plek bij chocolade en koekjes liefhebbers, maar het is niet langer de enige. Wil je je chocolade en koekjes liefde naar een hoger niveau tillen? Maak dan ruimte voor Topped Chocolate Caramel Cookie Dough. Ondanks dat we het chocoladechip koekjesdeeg niet gebakken hebben, is het nog steeds een koekjesliefhebbers-walhalla. Is chocola je ding, dan is dit de makkelijkste en snelste route naar de ijshemel. Allemaal instappen!

Welke Topped smaak komt in jouw favorieten lijstje? Welke extra laag maakt jou warm en fuzzy? Deel je liefde voor de nieuwe Topped smaken en share je persoonlijke match via Twitter @BenJerrysNL.