7 momenten waarop je wat extra ‘Topped with love’ nodig hebt

19 juni 2017

Laat het ijs maar komen!

Topped is gemaakt voor momenten waarop je wel een beetje extra liefde kunt gebruiken. Er zijn namelijk maar weinig momenten in het leven dat een beetje Topped niet beter kan maken. Chocolate Caramel Cookie Dough, Strawberry Swirled of Salted Caramel Brownie-ijs overgoten met een spoonable laag van choco yummieness! Hier zijn zeven momenten waarop je zeker je lepel erbij wilt pakken!

 1. Zingen in de regen

  Je liep buiten door de stromende regen. Net toen je jezelf wel voor je hoofd kon slaan dat je weer je paraplu was vergeten, reed er een bus voorbij. Je werd nog doorweekter dan je al was. Ja, dat kon blijkbaar dus echt!

 2. Natte broek!

  Je hebt een belangrijke dag op werk en je was al aan de late kant. Die koffie thuis skip je dus maar. Heb je net een plekje gevonden in de volle trein en zet je je koffie van de kiosk neer, stoot iemand je aan. Daar gaat je koffie … over je broek!

 3. Make-up smeerboel

  Je was je klaar aan het maken om de stad in te gaan. Je zag er tiptop uit, alles lukte, zelfs die moeilijke eyeliner. Toen je net klaar was met het aanbrengen van het laatste laagje mascara moest je niezen. Oh noo… je zorgvuldig aangebrachte make-up ziet er nu uit als een echt kunstobject. Het is tijd om je ‘noodgevallen’ voorraad Topped Chocolate Caramel Cookie Dough aan te breken.

 4. Moeilijke liefde

  Je deed je werk goed, maar om wat voor reden dan ook toont je baas je geen liefde. Je hebt alle inspanningen gedaan en dan krijg je nog niet eens een ‘dank je’ te horen. Vergeet je baas. Trakteer jezelf op een pint Topped.

 5. Buitengesloten

  Je wilde even snel naar de supermarkt, toen je de deur achter je dichttrok en besefte dat je sleutels nog binnen liggen. En wanneer je het slot dicht hoort vallen, realiseer je je dat je telefoon daar ook nog ligt. Die pint Topped Salted Caramel Brownie in je vriezer lijkt nu een miljoen kilometer van je vandaan te liggen.

 6. Een blauwtje lopen

  Je ging op date en alles ging geweldig. De volgende dag was je druk bezig met je vrienden alle details te vertellen en je maakte al plannen voor date 2. Na zeven dagen en 17 onbeantwoorde berichtjes kan je niets anders doen dan opgeven en Strawberry Swirled erbij pakken om je op te vrolijken. Zucht...

 7. Eén van die dagen...

  Vanaf het moment dat je je hoofd stootte toen je uit bed kwam, wist je dat het één van die dagen zou worden waarop alles fout gaat. Je stootte je heup tegen de deurknop, je teen tegen de deur en je gleed uit over de trap. Net wanneer je dacht dat het allemaal voorbij was, liet je je gloednieuwe smartphone in het toilet vallen. Nee, je dag kan niet erger!

Op welke momenten kan je wel wat extra liefde gebruiken en een pint Topped? Laat het ons weten via Twitter en tweet ons op @BenJerrysNL!