5 momenten dat een
Ben & Jerry’s ‘Wich handig is

BJ_wich_hand.jpg

Heb jij onze ‘Wich al geprobeerd? Nee? Waarom niet als we je vragen mogen? We krijgen vaak de vraag wanneer eet je een ‘Wich. Nu denken wij dat een ‘Wich altijd kan. Maar mocht je nog twijfelen, dan hebben we 5 momenten voor je op een rijtje gezet dat een ‘Wich handig is. 

 

1. Geen tijd? Geen probleem!

Er zitten maar 24 uur in een dag. Soms zou je willen dat dat er meer zijn. Zodat je meer tijd hebt om te survivallen en laser gamen met je vrienden of om naar dat koe-le feestje te gaan. Natuurlijk moet je tussendoor ook wat snacken, want van al die inspanningen krijg je honger. Maar de tijd tikt door. Gelukkig eet je de ‘Wich makkelijk met maar één hand. Zo heb je die andere over om door te gaan met wat je aan het doen was, die vriend uitschakelen met je laser bijvoorbeeld. 

 

2. Altijd onderweg

Je bent altijd onderweg naar school of je werk. Na zo’n lange dag heb je wel iets lekkers verdiend! Elke keer neem je je weer voor om een koekje in je tas te stoppen. Maar alleen een koekje kan vervelen en zeker als de temperaturen oplopen kan je wel wat fairkoeling gebruiken. Dus plan een pitstop en trakteer jezelf op een ‘Wich. IJs gesandwiched tussen koekjes, waar je ook bent, in de trein of op de fiets, van je ‘Wich kan je altijd genieten. Win-win!

BJ_wich_bed.jpg

 

3. Met je handen eten MOET

Soms heb je van die dagen dat alles tegenzit. Je verslaapt je, de douche heeft alleen koud water, de band van je fiets is lek en ga zo maar door. Je weet gewoon, dit is niet jouw dag. Het enige lichtpuntje is dat ijs dat thuis in de vriezer op je wacht. Thuisgekomen zie je dat al het bestek bij de afwas ligt. Komt dat even goed uit! Voor een ‘Wich heb je helemaal geen lepel nodig. Sterker nog: met je handen eten moet!

 

4. Iene miene mutte

Kiezen blijft lastig. Vroeger kon je moeilijk een keuze maken tussen de verschillende paren sokken in je sokken la, dus liep je maar met twee verschillende sokken rond. Nu je ouder bent, spelen belangrijkere kwesties: welk Ben & Jerry’s smaak eet jij vanavond? We snappen dat dat een lastige keuze is. Ze zijn tenslotte allemaal lekker! Maar we maken het je iets makkelijker met de ‘Wich: Ben & Jerry’s ijs tussen twee koekjes. Nu alleen nog kiezen of je gaat voor Cookie Dough ‘Wich of Chocolate Fudge Brownie ‘Wich...

 

BJ_wich_koelkast.jpg

5. Onverwachts bezoek

Je vrienden zijn super n’ice. Je ziet ze de hele tijd en overal: op school, bij het sporten, in de kroeg en op feestjes. En wanneer jullie elkaar niet zien, dan appen jullie. Maar zo heel af en toe wil je gewoon even tijd voor jezelf. Even niemand om je heen, de hele bank voor jezelf. Én niemand met wie je je geliefde Ben & Jerry’s ‘Wich hoeft te delen. En komen ze nou toch – onverwachts – langs? Dan kan je altijd een pack Son of a ‘Wich uit je vriezer halen.

 

Laten we eerlijk zijn, een ‘Wich kan natuurlijk altijd, want hij is gewoon extreem lekker! Wanneer eet jij het liefst een ‘Wich? Laat het ons weten via een van onze social media kanalen.