5 redenen waarom Caramel Chew Chew de ultieme ijssmaak is

15 augustus 2017

 

BenJerry_CaramelChewChew_web.jpg

Bij Ben & Jerry's hebben we veel unieke en eigenaardige smaken, maar we willen het hebben over de onbewiste held van de ijswereld - de smaak die je waarschijnlijk niet zult zien op tv of in de bioscoop - de smaak die bestaat uit een bijna perfecte verhouding van chunks, swirls en roomijs: Caramel Chew Chew.

Deze smaak is meer dan alleen karamel. We houden van de onverwachte smaakprofielen, de veelzijdigheid en het bijzondere vermogen om nooit helemaal op de voorgrond te treden. …Tot nu toe!

Dit is waarom Caramel Chew Chew de perfecte smaak is wanneer iemand naar ijs hunkert:

 

1. De textuur is bijna perfect

Sommige mensen houden van ijs met chunks. Anderen hebben liever een gelijkmatiger ijsje. Voor iedereen in het midden en voor degenen die willen genieten van the best of both worlds, is Caramel Chew Chew mogelijk de perfecte match. Er zitten zachte karamel swirls in en chunks die precies de juiste grootte hebben.

 

2. Het is perfect om mee te combineren

Je bent dus een liefhebber van ijs en combineert het graag met andere lekkere dingen, zoals feesttaarten, verjaardagstaarten, je favoriete toppings en/of nog meer ijs. Nou, hier is je kans om verder te denken (en te eten) dan je pint met vanille-ijs hoog is. Caramel Chew Chew is een smaak die zo veelzijdig is dat het bij alles past!

 

3. Creatieve inspiratie

Over combineren gesproken, Caramel Chew Chew is de perfecte smaak om een beetje “pizzaz” aan toe te voegen. Wat dacht je van wat zeezout bovenop de karamel swirls, of voeg fudge toe om de chocolade in de karamelchunks dat beetje extra umph te geven. Of je kunt wat gekruimelde koekjes toevoegen, zo worden al je karamel-koekjesdromen waarheid. Wat je ook bedenkt, Caramel Chew Chew is perfect om op verder te bouwen.

 

4. Vind de verschillende smaaknamen overal ter wereld

Deze smaak is zo veelzijdig dat het van identiteit verandert in andere landen van de wereld. Hier zijn de aliassen waarnaar je op zoek moet gaan afhankelijk van de locatie van de vriezer die je doorzoekt:

Europa: Caramel Chew Chew

Amerika: Triple Caramel Chunk

Canada: Caramel Hat Trick

 

5. De ultieme smaak voor fijnproevers

In eerste instantie lijkt Caramel Chew Chew een simpel concept. Maar in werkelijkheid zijn de smaken zeer complex. Er zijn bepaalde smaakpapillen voor nodig om de variatie aan karamelsmaken van het zoete karamelroomijs, de volle karamel swirls en de geroosterde karamel die in de karamelchunks zitten te onderscheiden. Ga je gang en neem gerust de tijd om te genieten van de karamelervaring met Caramel Chew Chew.