5 volwassen momenten waar
Ben & Jerry’s je doorheen helpt

24 augustus 2017

Weet je nog, die goede oude tijd? Vroeger, toen het grootste dilemma in je leven was het kiezen tussen een bekertje of een hoorntje, chocoladesaus of discodip en Chocolate Fudge Brownie of Cookie Dough? Wat was het leven toen toch simpel. 

Nu heb je ook nog te maken met volwassen dingen, zoals rekeningen betalen en op tijd de was doen zodat je niet zonder schone sokken zit. Al die verantwoordelijkheden kunnen super stressvol zijn, maar gelukkig hebben we daar het perfecte medicijn voor!

We hebben 5 “volwassen” situaties op een rijtje gezet, die leuker worden met ons beproefde remedie: een fairrukkelijke grote scoop ijs (of twee).

 1. Tijd vrijmaken om te sporten

  Je moet werken, studeren en je wilt je familie en vrienden ook nog wel eens zien. Maar waar haal je de tijd nog vandaan om fit te blijven? Er zijn van die dagen dat je gewoon even weer je scheparm moet trainen.

 2. Omgaan met de verrassingen van het leven

  Het overkomt ons allemaal wel eens. Je parkeerde snel ergens om lunch te halen, en ja hoor een superlange rij. Terug bij de auto vind je een “vette bekeuring” onder je ruitenwisser. Je kunt dan wel door de grond zakken. Dit soort momenten zijn nooit leuk, maar geen zorgen: het is niets wat Hooked On You niet kan verzachten. 

 3. De rekeningen betalen

  Je verheugt je nooit op het uitzoeken van de rekeningen, en dat zal ook vast niet gebeuren. Nadat je door al het papierwerk heen gewerkt hebt waarvan je niet eens wist dat het bestond, mag je best wat Cookie Dough pakken om bij te komen. Zo dat heb je verdiend!

 4. De was doen

  Het is zondagavond en je komt er net achter dat je (alweer) vergeten bent de was aan te zetten. Die stapel met vieze was gaat niet vanzelf weg (helaas), maar je hebt echt geen zin om er iets aan te doen. Onze tip: haal diep adem en neem tussen het vouwen door af en toe een pauze voor een paar lepels Peanut Butter Cup.

 5. Koken

  Zelf koken is een leuk deel van volwassen worden. Totdat je alles laat aanbranden en je moet kiezen tussen opnieuw beginnen of die pizzarestjes van een week geleden opeten. Weet je waarmee je nooit de fout in kunt gaan? IJs eten.