Yes, hij komt eraan!

Home Sweet Honeycomb komt ook naar Nederland

Houd onze website en social media in de gaten voor de specifieke data. Stay spooned!

 

BenJerry_homesweethoneycomb-prelaunch.jpg

Wees gewaarschuwd: deze is smaak creëert gegarandeerd een buzz. Het romige ijs, de smeuïge zoute karamel honing swirls en choco honeycomb chunks in onze nieuwste smaak Home Sweet Honeycomb lijkt haast een droom. Maar niets is minder waar – het is zeker echt, en fairrukkelijk! Deze pint belooft een ware smaaksensatie te zijn vanaf de eerste spoon, en de tweede en de derde …

En nu we toch je aandacht hebben...

De reden waarom we deze smaak hebben gemaakt, maakt hem alleen maar lekkerder. Ben & Jerry’s staat voor een wereld met alle smaken mensen. Daarom zetten we ons in het verleden al eerder in voor bijvoorbeeld het homohuwelijk, omdat liefde in alle smaken komt. Maar ook probeerden we in Nederland eerder jongeren naar de stembus te krijgen, omdat democratie alleen werkt als iedereen meedoet.

Met de Home Safe Home Campagne willen we samen met nationale partners zoals VluchtelingenWerk en internationale partners zoals de International Rescue Committee, aandacht vragen voor een gezamenlijke, menselijke aanpak voor deze mensen zodat ook zij een veilig thuis krijgen, en ook zij zichzelf kunnen zijn.

Wil je meer weten over de smaak Home Sweet Honeycomb, lees dan hier alles over je nieuwe favoriet!