Hoe eet jij je Ben & Jerry's?

26 september 2017

We houden van jouw stijl

Je kent vast wel het gezegde 'Je bent wat je eet'. Maar als je het ons vraagt, dan zegt de manier waarop je je favoriete pint Ben & Jerry's eet meer over jou. Ben je een zachtaardig en verzorgend type? Of een avontuurlijke ontdekkingsreiziger? Inhaleer je jouw ijs? Of knabbel je eraan, als een muisje. Lees verder om er achter te komen wat jouw stijl is wanneer je geniet van een pint Ben & Jerry’s. 

 • De Tunnelgraver

  Abseilend naar het centrum van het ijs-universum, de Tunnelgraver gaat rechtstreeks naar het hart van de zaak of in dit geval, “de Core.” Leg je veiligheidsbril en een schepvormige lepel maar vast klaar!

 • De Smoother

  Geen fan van 'ruw' werk? Deze smooth operator weigert alles, behalve deze perfect romige textuur. Elke laag onthult een nieuwe swirl - een ingewikkelde decadente dans zo complex als de Smoother zelf. De meest geliefde smaken onder de Smoothers zijn Chocolate Fudge Brownie en Vanilla Pecan Blondie.

 • De Chunker

  Voor dit type is het ijs zelf bijzaak. Met een laser-achtige aandacht, gaat deze schatzoeker met veel enthousiastme te werk. Chewy, krokante, euforische chunks zijn geen match voor de lepel van deze zoetekauw. Favoriete smaken waar Chunkers hun hart mee kunnen ophalen zijn o.a. Peanut Butter Cup en Cookie Dough.

 • De Cliffdiver

  De Cliffdiver is in alle opzichten extreem en heeft, ook wat betreft ijs, het liefst een uitdagend leven. Met de wetenschap dat elk verhaal twee kanten heeft, benadert deze adrenaline junkie de pint als een mixtape uit de ‘80's. Hij geniet van kant A, maar weet dat kant B nog beter zal zijn.

 • De Perfectionist

  Je zult geen ijs of ijsvlekken op de kleding van deze persoon vinden. De Perfectionist weet dat een goed uitgebalanceerde hap heel belangrijk is. Elke hap is een kunstwerk, zorgvuldig gecreëerd met de juiste verhouding kern en ijs.

 • De deler

  Sharing is caring, toch? Het leven van de Altruist wordt geleefd volgens deze mantra. De Altruists weet dat een Ben & Jerry's pint vol (h)eerlijkheid dit en hij/.zij dit gewoon moet delen met anderen. Noem het goede karma of gewoon vriendschap, hoe dan ook, dat is "spooning" op een heel nieuw niveau! 

   

  Er is natuurlijk geen verkeerde manier om van een pint Ben & Jerry's te genieten. En als we afgaan op de creativiteit van onze fans, dan weten we zeker dat er enkele methoden zijn die we nog niet besproken hebben. Deel je favoriete schepstijl met ons via social media!