Heb jij een TOPPED-sessie?

9 manieren om daar achter te komen!

4 september 2017

Het is officieel! Door onze gloednieuwe Topped smaken wil je alleen nog maar dingen die toppalicious zijn. De heerlijkheid bezorgt je een ‘on topped of the world’-gevoel. En wat kan je hier tegen doen? Niets. Want als je eenmaal Topped gegeten hebt, kun je niet meer terug. Daarom hebben we negen manieren op een rijtje gezet om je helemaal over te geven aan je Topped-sessie. 

 1. Claim het bed in de top

  Heb je geen stapelbed? Bouw er dan een. Het is de enige manier voor een dutje op top-hoogte. Want hoe kan je anders dromen over al die Topped heerlijkheid. Duh.

 2. Pizza Topping kampioen

  Helaas kan je niet de hele dag door Topped eten. Wanneer je trek hebt in iets hartigs en de pizza op tafel verschijnt, eet jij alle toppings van de pizza. De rest laat jij voor de anderen over.

 3. Top a la mode

  Vergeet de broek, de nieuwe hype is topje. Alles draait om de bovenste helft, de top-op-top-op-top-op-top-op-top-op-top-op-top look. Hoe top jij een goede top? Voeg meer tops toe! Simpel. Je moet misschien wel je deodorant voorraad aanvullen…

 4. Op de top is het beter

  Wil je omhoog? Nee? Stap toch maar in en geniet van de rit naar de top van het kantoor. Wat maakt het uit als je op de 2e verdieping werkt, laat ze maar denken wat ze willen. Jij weet dat alles gebeurt op de top van het gebouw. 

 5. Hoge hoeden hebben een comeback

  Let op hipsters! Er is een nieuwe trend waarmee je 10 centimeter groeit. En je ego ook. Nu zie je er nog beter uit, terwijl je geniet van je Topped pint.

 6. Top dat!

  Je bent nooit meer de persoon die getopt wordt, jij kunt alles toppen wat iemand OOIT zegt. Zelfs als het een leugentje om bestwil is. Vlogen zij businessclass? Dan vloog jij met een private-jet.

 7. Eis het top-deck op

  Heb je een slechte dag? Ga naar het top-deck en laat al je problemen achter bij de ingang bij de oma’s en de buggy's. Vanaf hier kan je alles duidelijk zien. Ook die Topped pint die thuis in de vriezer op je wacht…

 8. Bereik het toppunt

  Om de een of andere reden heb je een obsessie voor het beklimmen van toppen. Als je niet thuis bent of aan het werk, dan is de kans groot dat je bezig bent aan een nieuw top-avontuur… Lepelend in een pint vol smeuïge Topped heerlijkheid.

 9. Klim naar de top

  Als je ooit de mogelijk hebt om mee te doen aan een menselijke piramide aarzel dan geen moment. Veel mensen zullen niet voor de toppositie gaan, dus pak je kans! Want sinds jij de magie van Topped hebt ontdekt, is er maar één optie. Begin dus maar vast met klimmen! 

Heb jij een Topped-sessie?! Laat het ons weten op Twitter via @BenJerrysNL