Halloween ijstaart

BenJerry_Halloween-treats-cake-779x400.jpg

INGREDIËNTEN

Bereidingstijd: 15 minuten

Totale tijd: 3,5 uur

 

  1. Laat de pint Hooked On You in 10-15 minuten een beetje zacht worden. Hak in de tussentijd de Halloween snoepjes fijn.

  2. Vet een 24-cm bakblik een beetje in. Leg de vanille koekjes op de hele bodem. Verspreid de zachter geworden Hooked On You hier boven op.

  3. Top de taart af met met 2,5 kopje popcorn en zet het in de vriezer. Laat het in de vriezer totdat de laag hard is, in ieder geval 45 minuten.

  4. Laat een pint Chocolate Fudge Brownie ijs zacht worden. Haal de taart uit de vriezer en doe het zacht geworden ijs hier op. De helft van de snoep kan hier op. Zet de taart nu weer terug in de vriezer voor ten minste 45 minuten.

  5. Laat een pint Cookie Dough ijs zacht worden. Haal de taart uit de vriezer. Het zacht geworden ijs mag hier nu bovenop. Doe hier de overgebleven popcorn, de pretzels en de rest van de snoep op. Zet het terug in de vriezer totdat het helemaal bevroren en stevig is. Dat duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

  6. Haal de taart uit de vriezer, en laat het 10 minuten op kamertemperatuur komen. Haal de taart uit de vorm. Om de taart in punten te snijden kan je het beste een scherp mes pakken, hem even onder de hete kraan houden en afdrogen met een schone theedoek. Dat snijd een stuk makkelijk.

  7. Enjoy!