Bzzzz... ken jij de nieuwe
Ben & Jerry's smaak al?

3 oktober 2017

BenJerry_HomeSweetHoneycomb_Ingredienten_web.jpg

 

Bzzzz… heb jij het al gehoord? Ben & Jerry’s heeft een nieuwe smaak gelanceerd! De smaak Home Sweet Honeycomb is er een die je niet snel zult vergeten. Het romige ijs met honing-karamelsaus zit vol krokante choco honeycomb chunks. Als dat niet bij-zonder lekker is?!

Van deze nieuwe creatie voelen je smaakpapillen gegarandeerd de buzz. Hij is anders dan anders. Niet alleen doordat hij de enige smaak is met honing, maar zeker ook door het verhaal onder de deksel.

De honing in Home Sweet Honeycomb komt vanuit een bijzonder thuis. Het is namelijk gemaakt door nearBees, onze nieuwe leverancier in Duitsland. Doordat we deze honing hier inkopen helpen we niet alleen de bijenhouders om hun honing tegen een eerlijke prijs te verkopen, maar helpen we ook de bijenpopulatie in stand te houden.

Daarnaast willen we met deze smaak extra aandacht vragen voor onze Home Safe Home campagne. Met deze campagne steunen we – samen met nationale en internationale partners zoals de IRC en VluchtelingenWerk Nederland – een specifieke groep mensen die gevlucht zijn voor oorlog en geweld, maar die daar nog steeds onveilig zijn. Volgens de Verenigde Naties behoren zij tot de mensen die het meeste gevaar lopen ter wereld. Het gaat om bijvoorbeeld alleenstaande moeders, (wees)kinderen of homoseksuelen.

Lees hier wat jij kunt doen om te helpen