5 ijsrecepten die jouw feestdagen
compleet maken!

29 november 2017

Van Sinterklaas tot Kerst en Oud & Nieuw. De feestdagen staan al bijna op de stoep en wij kunnen niet wachten, yiiihaaa! Een tijd van gezelligheid, kaarsen, dekentjes, vrienden, familie en natuurlijk comfort food. Met deze 5 verrassende ijsrecepten maak je zeker indruk op iedereen! 

 1. Chocoladebroodpudding

  Broodpudding is een echte klassieker: fairrukkelijk en feestelijk. Je zet ‘m op tafel met een pint Hooked On You. Ben je met extra veel eters? Maak dan een dubbele portie. Of gewoon omdat je er zelf zo gek op bent natuurlijk… Yiiihaaaa, wij zijn al helemaal hooked! Check hier het recept.

 2. Half Baked ijsrepen

  Wie is er niet gek op een pint Half Baked? Maar als je er repen van maakt is ‘ie nog makkelijker om uit te delen aan vrienden of familie. Een brownielaag, ijslaag en een laag van koekjesdeeg komen samen in deze fairrukkelijke Half Baked ijsrepen! Jummm, je zou ze haast allemaal voor jezelf willen houden, maar samen genieten maakt ze nóg beter. Klik hier als jij ze ook wilt maken.

 3. Cinnamon Buns Cocktail Shake

  Bij al die (h)eerlijke gerechten hoort natuurlijk ook een feestelijk drankje. En laten wij nou net het perfecte recept voor je hebben! Met een pint Cinnamon Buns en maar 2 andere ingrediënten houd je met gemak het hoofd koe-l tijdens de feestdagen. Shake it baby! Check hier wat er allemaal in deze cocktail gaat.

   

   

  P.S. Nog een extra tip voor de echte creatieveling: met dit recept maak je je eigen ‘Wich! Een fairrukkelijke scoop ijs tussen twee versgebakken cookies, jummm! Voor welke smaak ga jij?

   

  Moohoo, ben je door alle haast het nagerecht vergeten? No worries! Bestel Ben & Jerry's online bij een van onze bezorg partners, en je kunt binnen 30 minuten genieten van een fairrukkelijke pint. Enjoy!