Actievoorwaarden

Win een ‘Night in’ met Ben & Jerry’s in het Movement Hotel

 1. De winactie is open voor inwoners van Nederland. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s, Unilever, VluchtelingenWerk Nederland of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname.

 2. Om kans te maken, moet je uiterlijk 6 december 2017, 23:59 uur op de Facebook post geplaatst door Ben & Jerry’s NL en/of VluchtelingenWerk Nederland reageren en diegene taggen waarmee je de ‘night in’ in het Movement Hotel wilt winnen. Ben & Jerry's heeft het recht de actie eerder stop te zetten.
 3. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.
 4. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.
 5. In totaal worden er vijf (5) winnaars willekeurig geselecteerd, waarvan één (1) winnaar zal worden geselecteerd uit de reacties op de Facebook post geplaatst door VluchtelingenWerk Nederland. De overige vier (4) winnaars zullen worden geselecteerd uit de reacties op de Facebook post geplaatst door Ben & Jerry’s NL. Alle winnaars worden geïnformeerd door een direct bericht (direct message) op Facebook. Alle winnaars mogen één (1) persoon meenemen.
 6. De prijs is voor twee (2) personen en bestaat (per persoon) uit een overnachting in het Movement Hotel in Amsterdam, inclusief diner, ontbijt, snacks, drinken, ijs en goodies. Mocht je niet kunnen op 5 januari 2018, dan wordt er door Ben & Jerry's een nieuwe winnaar gekozen. Mocht enkel de persoon die in het bericht getagd (en dus niet de directe winnaar) is niet kunnen, dan is het mogelijk voor de winnaar iemand anders mee te nemen in zijn/haar plaats. De directe winnaar en de buddy moeten beiden 18 jaar of ouder zijn.
 7. Op uiterlijk 1 januari 2018 dient Ben & Jerry's in bezit te zijn van alle namen en kopie van een identiteitskaart of paspoort van alle deelnemers. Hierna kan wijziging van bezoekers alleen in schriftelijk overleg.
 8. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief.
 9. Het aanbrengen van schade aan de kamer, het hotel of overige betrokken locaties/goederen is niet toegestaan. Ook is het niet toegestaan om meubilair of accessoires uit het hotel mee te nemen zonder expliciete toestemming vanuit Ben & Jerry’s.
 10. In het geval van (opzettelijke) schade die gemaakt is in de kamer, het hotel en overige locaties die verbonden zijn, is Ben & Jerry’s vrij om deze kosten door te berekenen aan de deelnemers.
 11. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.
 12. De winnaars moeten hun prijs binnen 48 uur na de kennisgeving claimen. Als de prijs niet opgeëist is binnen deze tijd, komt het te vervallen en behoudt Ben & Jerry’s het recht om een andere winnaar te selecteren volgens de regels van de promotie.
 13. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking en andere doeleinde waarmee de deelnemer ingestemd heeft. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels.
 14. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.
 15. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s NL.