5 redenen om binnen te blijven
met een pint Ben & Jerry’s

Bij Ben & Jerry’s doen we niets liever dan met een dekentje op de bank genieten van ons fairrukkelijke ijs. En nu de nachten langer worden en het buiten kouder wordt, is het een perfect moment om op de bank te chillen met jouw flavourite. Wij hebben speciaal voor jou hier onze top(ped) 5 binnenblijf-momenten, zo hoef jij deze winter de deur niet meer uit ;)

 1. De filmmarathon

  Een filmmarathon is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere bank en je vrienden. En de ijsliefhebbers weten ook dat een filmmarathon niet compleet is zonder een fairrukkelijke pint Ben & Jerry’s! Waarom haal je bij de volgende marathon niet Ben & Jerry’s Topped in huis? Deze range met extra chunks en een spoonable topping is een ware ice cream heaven. Zo weet je zeker dat jouw avond geslaagd is en kun je (h)eerlijk genieten van alle films! 

 2. De ik blijf lekker in bed-dag

  Zeg nou zelf, is er iets lekkerder dan een dag helemaal niks doen (behalve ons ijs)? Nee! Zeker nu het winterweer echt is begonnen en de dagen steeds korter worden, blijf je het liefst de hele dag cozy in bed. Daar hebben wij helemaal niks op tegen natuurlijk. Alleen jij en knusse dekens en zachte kussens. Wat wil je nog meer? Onze mannen Ben & Jerry natuurlijk! Pak er bijvoorbeeld een pint Peanut Butter & Cookies Non-Dairy bij, die zorgt voor de perfecte ijspartner in crime tijdens jouw ik blijf lekker in bed dag. Ahh….

 3. De pyjamaparty

  Wat is er nu beter dan de nacht doorhalen met je beste vrienden, je favoriete films of series en natuurlijk een pint (of twee) Ben & Jerry’s. Maar er zijn zo veel fairrukkelijke smaken, welke smaak kies je dan? Voor deze nachten raden wij Vanilla Pecan Blondie aan.  Met gekarameliseerde pecannoten, blondie brownie chunks en een swirl van karamel is het de perfect partner voor je volgende pyjamaparty.

 4. De thuis laten bezorgen-dag

  Kiezen welk eten je gaat bestellen kan een van de moeilijkste beslissingen zijn. Aan de ene kant wil je dit, aan de andere kant dat... en je vriend(in) gooit ook nog dat ene idee op... en zo gaat het maar door. We kunnen je niet helpen met het hoofdgerecht, maar we kunnen je wel verlossen van die andere moeilijke beslissing: wat wordt het toetje? Pak een pint Cookie Dough, leg je voeten omhoog en bereid je voor op de ultieme ijs euforie. (Graag gedaan!)

 5. De date-avond

  Ahh, date avond: Knuffelen op de bank, kaarsjes, romantische films... quality time met je grote liefde. Deze speciale gelegenheid verdient een Cookie Dough S’Wich Up: een koekcombinatie van zoet vanille ijs, koek chunks en swirls. De perfecte manier om jouw crush te verleiden, want liefde gaat door de maag natuurlijk. Neem het ons alleen niet kwalijk als je liefde meer naar de pint staart dan naar jou!!

   

  Lig je nu super n'ice op de bank en heb je geen Ben & Jerry's in huis? No worries! Binnen 30 minuten kan jij genieten van je favoriete smaak. Nu hoef je alleen nog maar de deur te openen...