Win a 'night in' @ the Movement Hotel

27 november 2017

BenJerry_MovementHotel_blog2_DEF.jpg

Altijd al eens een ‘night in’ met Ben & Jerry’s ijs willen hebben? Grijp dan je kans! Tag in de Ben & Jerry's Facebook post en/of VluchtelingenWerk Nederland Facebook post je buddy en wie weet win jij een overnachting op een wel hele bijzondere locatie. Meer weten? Let’s dig in!

In Amsterdam staat een uniek hotel dat een paar jaar geleden nog een beruchte gevangenis was: de Bijlmerbajes. Deze plek is inmiddels een pop-up hotel en wordt gerund door mensen die oorlog en geweld ontvlucht zijn, en die in Nederland een nieuw leven opbouwen.

 

BenJerry_MovementHotel_gang_blog.jpg

 

#AllFlavours

Bij Ben & Jerry’s spreken we ons uit tegen angst en verdeeldheid en voor een wereld met alle smaken mensen. We doen dit samen met VluchtelingenWerk Nederland bijvoorbeeld, en met andere bedrijven en bewegingen in Nederland en Europa. Van initiatieven die mensen bij elkaar brengen tot organisaties die zich inzetten voor meer begrip: door hen te steunen willen we uiteindelijk verandering kunnen brengen van onderop!

 

Een bijzondere experience

Maak kennis met de mensen van het Movement Hotel. Mannen en vrouwen die dankzij dit hotel aan hun eigen toekomst kunnen werken. En met succes! Want het hotel loopt enorm goed.

Het Movement Hotel is geen standaardhotel. Het is een plek met een rauw verhaal. Overal kun je zien dat het een bajes was, dat begint al als je het gebouw ziet. Een bijzondere ervaring en een van de laatste kansen om te zien hoe deze iconische gevangenis er nu eigenlijk vanbinnen uitziet. En ja, je slaapt dus ook echt in… een gevangeniscel. Je slaapt in een opgeknapte cel met plek voor 2 personen, inclusief open badkamer met eigen toilet, wasbak en spiegel. De gezamenlijke douche zit op gang en het hotel is rolstoel toegankelijk.

Voor wie durft, staat een bijzondere avond te wachten in een van de zuidelijke torens: want binnen in de gevangenisvleugel vind je fijne bedden, zachte handdoeken en vooral vriendelijk personeel dat je 24/7 in de watten legt en graag meer vertelt over het project. Ga jij deze uitdaging aan?

 

BenJerry_MovementHotel_kamer_blog.jpg

 

Win een 'night in’ met Ben & Jerry’s!

Win jij zo'n speciale nacht in dit unieke hotel? Dan krijg jij op vrijdagavond 5 januari 2018 een arrangement voor twee! Geniet samen met je geliefde of vriend(in) van een avond vol verrassingen en cadeautjes. Op het programma staan in elk geval een rondleiding, een diner, ontbijt, films, en voor wie wil een potje tafelvoetbal in de voormalige recreatieruimte. En dan hebben we het belangrijkste nog niet genoemd: wij zorgen voor Ben & Jerry's ijs, zo veel als je in één nacht op kunt! Enne: we weten hoe lekker ons ijs is, maar jezelf misselijk eten is niet nodig – je krijgt ook nog ijs mee als je weer uitcheckt!

 

Kansmaken op deze koe-le avond?

Tag dan je buddy in de Facebook post van Ben & Jerry's en/of de post van VluchtelingenWerk Nederland. Meedoen kan tot en met 6 december 2017. Voordat je je aanmeldt, lees hier nog even de actievoorwaarden door.