7 last minute tips voor
ijs-tastische feestdagen!

BenJerry_kers_web.jpg

 

De feestdagen staan voor de deur. Het ene na het andere feest staat gepland en de gezelligheid staat te trappelen. Maar – zoals altijd –moeten er nog wel wat laatste dingen geregeld worden. No worries! Wij staan voor je klaar met de leukste last minute Ben & Jerry’s-tips!

 1. Surpr'ice!

  Sint en Santa kunnen best wat hulp gebruiken. Geef je friends & family daarom zelf een cadeau waar ze gelijk van smelten. Stop onderstaand gedichtje in de zak of leg het onder de boom. Naam erop en… surpr’ICE!

   

   

  Yiihaa ……..,

  Hé… zit er in de zak/ligt er onder de boom* niks voor jou bij?

  Maak je niet druk, want je wordt straks toch enorm blij.

  Sint/Santa* is jou echt niet vergeten,

  want net als je cadeau ben jij om op te vreten.

   

  In de vriezer ligt het bew-ijs, dus ga maar snel kijken!

  Het staat boven aan je lijstje, zal snel blijken

  In het uitpakken heb je natuurlijk al veel zin

  Dus pak een lepel en start diggin’

   

  Chunky groetjes,

  Sint/Santa*

   

  * doorstrepen wat niet van toepassing is

 2. Chocoladeletters worden chocochunks

  Het gaat helemaal niet om de W, de M of de altijd kleiner lijkende I. In deze tijd is er niets mooier dan de &. De &-chunk overgoten met spoons vol karamel-koffie-ijs met marshmallows & gezouten karamelswirls natuurlijk! Vooral omdat de &-chunk bij iedereen past & verbindt… & laat dat nu net perfect bij de feestdagen passen! De & is met velen tegelijk (samen met de rest van al dat lekkers) te diggen in One Sweet World. Jummm!

  Met de One Sweet World-pints maak je gelijk een sprong naar de ‘vrede op aarde’-kerstgedachte, want de royalty’s van deze smaak worden in Nederland gedoneerd aan stichting IEDER1

 3. Hij komt, hij komt, die lieve goede pint

  Er wordt flink op de deur gebonsd. Zou het hém zijn? De wijze man die weer en wind voor ons trotseert om de mooiste verassingen af te leveren? Jullie rennen naar de deur en ja hoor, het heerlijk avondje is gekomen. Net besteld en binnen 30 minuten staat de bezorger daar met pints vol al jullie favoriete smaken. Ja, je kunt Ben & Jerry’s ook gewoon thuis laten bezorgen!

 4. Freeze-finish met Ben & Jerry’s

  N’ice… eindelijk een freezing kerst! Want je hebt natuurlijk nog een plekje voor je beste vrienden aan het einde van het kerstdiner. Spoon door de What-a-lotta Chocolate Panna Cotta, diggin’ de Chocoladebroodpudding of chunk de Half Baked ijsrepen. En ach… met kerst kan het nooit genoeg zijn, dus Yiihaa… nog meer koe-le recepten voor een ijs-tastische afterparty. Bij kerst hoort gewoon een finishing ice touch! Hopelijk hebben jullie tijdens het voor-, tussen- en hoofdgerecht al genoeg kunnen kletsen, want hier wordt iedereen stil van!

 5. Stuur Ben & Jerry's op visite

  Er zijn jaarlijks precies twee kerstdagen waarin we veel gezelligs doen en vooral heel veel dierbaren willen bezoeken. Planningtechnisch loopt het al snel uit de hand. Maar als het je niet lukt om zelf bij iemand langs te gaan, stuur je gewoon je twee favoriete mannen!

  Je kunt je lievelingsijs binnen 30 minuten thuis laten bezorgen, maar je kunt de bezorger natuurlijk ook met een aantal pints bij iemand anders langssturen. Wedden dat je je vriendschap of je familieband een chunky boost geeft?

 6. De verbindpint

  Hoewel het lekker op de bank ploffen met dekentjes en stapels films erg aantrekkelijk is, geldt de ‘niemand mag met kerst alleen zijn’-regel. Dus… ijsactie voor je single buur! Voor je zelf naar het zoveelste jingle bells-etentje of de volgende ho ho ho-borrel gaat, bel je bij je buur aan en freeze je je twee beste vrienden naar binnen… want wat is er leuker dan de feestdagen te vieren met deze zoete gasten? Een warme knuffel en een ijskoude verrassing zorgen voor een jaar lang vrede op aarde…of in ieder geval in de straat. All you need is love…uhhh a spoon!

 7. Oplaad-ijspret

  Het witte paard en roodgeneusde rendier veranderen dit jaar in een frisse koe. Met Ben & Jerry’s kom je op je gemak en vooral stressloos de feestdagen door. Koel af van alle cadeauspanning en oververhitte discussies en plan momenten voor cocoonen & spoonen. Creëer romige liefdevolle rustmomentjes voor jezelf om je op te laden voor het volgende feestje. Maak je eigen relaxbuffet met als hoofdsmaak Minter Wonderland. En eet vooral zoveel ijs dat je weer opgeladen bent om de warmte bij elkaar op te zoeken. A pint for one please!

   

   

  Enjoy de feestdagen!