Ontdek Ben & Jerry’s
#AllFlavours van 2017

Moohoo is 2017 nou echt bijna afgelopen? We kunnen het haast niet geloven, het jaar ging super snel voorbij. Maar… gelukkig kunnen we terugkijken op een ijs-tastisch jaar. Want er kwamen heel wat nieuwe Ben & Jerry’s smaken bij. Heb jij alle nieuwe (h)eerlijkheden uit 2017 al geprobeerd? Begin maar vast met afstrepen! En... we kunnen niet beloven dat je daarna geen Ben & Jerry’s cravings zult hebben.

 1. Home Sweet Honeycomb

  Een smaak die heel wat harten sneller heeft laten kloppen is toch wel de bijzondere Home Sweet Honeycomb. Dat komt niet alleen door het fairrukkelijke roomijs met honing-karamelsaus, krokante stukjes karamel omhuld met melkchocola, maar ook door het mooie verhaal achter de smaak. Met Home Sweet Honeycomb vragen we bij Ben & Jerry’s namelijk aandacht voor een selectieve groep mensen die door oorlog en geweld gedwongen zijn hun huis te verlaten, maar nog steeds onveilig zijn om wie ze zijn. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om homoseksuelen, alleenstaande moeders, (wees)kinderen of ouderen. Zo’n bij-zondere smaak moet je gewoon proberen! 

 2. Minter Wonderland

  Winter is coming! We hebben al een witte winterperiode gehad, maar daar doen we gewoon nog een schepje bovenop. Want ookal is het buiten koud, binnen genieten we (h)eerlijk van ijs dat je juist wat warmte geeft. Met Minter Wonderland waan je je meteen in een winterse sfeer. Pepermunt ijs & choco chunks maken je winterse gevoel helemaal compleet. Hadden we nu over ‘winter is coming’? Nee, winter is here! Als dat niet mint-to-be is!

 3. Hooked on You

  Soms zijn we zo hooked aan een smaak, dat we het gewoon niet over ons hart kunnen verdragen om de smaak uit het assortiment te halen. Dat geldt ook voor Phish Food. Een smaak met fairrukelijk ijs, choco visjes en marshmallow swirls die fans over de hele wereld heeft. Daarom hebben we hem in een nieuw jasje gestoken. Een kleurrijk jasje wel te verstaan. Want met de nieuwe naam Hooked on You, kwam ook meteen een mooie boodschap. Met een deel van de opbrengst steunen we namelijk projecten van het COC om jongeren aan te sporen zichzelf te zijn, ongeacht van wie ze houden. Want Hooked on You betekent hooked on liefde in alle smaken! 

 4. 3 fairrukkelijke Topped smaken!

  Je kent ons, als we het doen, dan doen we het meteen goed! In het voorjaar kwamen we niet met een, niet twee maar meteen met drie nieuwe smaken! Smaken die je stoutste Ben & Jerry’s dromen waarmaken. Ben & Jerry’s Topped  is namelijk ijs eten op een heel nieuw niveau, vol chunks, swirls & een spoonable topping! Strawberry Swirled  combineert romig ijs, aardbeien en marshmallow swirls, zandkoekjes en witte choco chunks en topped hem af met een spoonable topping. Jummm. Heb je liever zoet & zout? Dan is de Topped Salted Caramel Brownie jouw spoon-partner in crime. Meer een hardcore chocolade lover? Search no more! Chocolate Caramel Cookie Dough heeft alles in zich om jouw ice cream cravings aan te kunnen: chocolade ijs, karamel swirl, cookie dough, choco chunks & die fairrukkelijke spoonable topping. 

   

  Naast het uitbrengen van fairrukkelijke nieuwe smaken, deden we nog meer koe-le dingen. Zo riepen we jongeren op hun stem te laten horen en hun hart te laten spreken, gaven we onze super fans een exclusief kijkje in de Ben & Jerry’s fabriek, en stonden we op voor mensen die gevlucht zijn voor oorlog en geweld. Kortom: 2017 was een TOP(ped) jaar! Op naar 2018, waarin we nog meer (h)eerlijks voor je in petto hebben!