We're hiring: markering stagiair(e)

Ben jij de masterstudent die we zoeken voor deze koe-le marketing stage?

13 maart 2018

BenJerry_marketing_stage_web.jpg

Ben jij een masterstudent en zoek je een toffe marketing stage? Ben je ambitieus en wil je meer uit je stageperiode halen dan koffie halen en de vissenkom schoonmaken? Ga dan aan de slag als marketing stagiair(e) bij onze ‘koele’ ijsmerken Ben & Jerry’s en Hertog.

 

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag bij Unilever in Rotterdam. Hét bedrijf van grote merken als Magnum, Lipton, AXE, Unox en Zwitsal. Als marketing stagiair(e) van onder andere Ben & Jerry’s ben je samen met de Brand Manager verantwoordelijk voor de productontwikkeling, het bedenken en maken van marketingcampagnes en het uitvoeren van de activaties. Binnen het team krijg je verantwoordelijkheid over je eigen projecten waarmee jij je kan bewijzen.

Met een dynamische sfeer, gepassioneerde werknemers en een visie gericht op duurzaamheid bieden wij een uitdagende en afwisselende stage. Je werkt samen met andere afdelingen, Sales, Supply Chain en R&D en met externe bureaus, zoals reclame-, media-, pr- en designbureaus. Waardoor je een breed beeld krijgt van hoe een marketing baan en Unilever in elkaar zit.

Koffie halen? Of kopiëren? Voor jezelf ja. Want als stagiaire voor Unilever ben je volledig onderdeel van het team. Initiatief tonen, meedenken en kritisch zijn is erg belangrijk. Natuurlijk word je hier goed bij begeleid.

Werktijden

Je bent 6 maanden lang 40 uur per week beschikbaar en werkt tijdens de standaard kantoortijden. We zijn op korte termijn op zoek naar iemand.

 

Wat kan je van ons verwachten?

 • * Heel veel lekker ijs

 • * Een stagevergoeding van € 500,- per maand

 • * Reiskostenvergoeding, als je geen ov hebt

 • * Een leerzame stage bij een toonaangevend internationaal bedrijf

 • * Veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook veel begeleiding

 • * Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van marketing

 • * Meewerken aan grote campagnes van bekende merken

 • * Een leuk team van gezellige collega’s.

 

Waar zoeken we naar?

 • * Je bent een derde- of vierdejaars WO-student in een relevante richting

 • * Je hebt relevante werkervaring liefst binnen Retail of FMCG

 • * Je hebt ervaring met social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest

 • * Je bent ondernemend, creatief en ambitieus

 • * Je bent 6 maanden fulltime beschikbaar vanaf maart 2018.

 

Je werkt op het hoofdkantoor van Unilever Nederland in Rotterdam. Iedere dag gebruiken twee miljard mensen producten van Unilever, van voedingsmiddelen tot zeep, shampoos en producten voor de dagelijkse huishoudelijke verzorging. Om er goed uit te zien, zich goed te voelen en om meer uit het leven te halen.Lijkt het je wat?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Interesse in de stage?

Solliciteer nu hier!