9 momenten waarop Cinnamon Buns
dé smaak voor jou is

BNJ14-Lifestyle-Cinnamon_Buns-LG_720x481_72_RGB-crop720x390.jpg

Hier bij Ben & Jerry’s zien we Cinnamon Buns als een soort rebel. Er is niets “saais” aan: het karamelroomijs, stukjes koekdeeg met kaneel en kaneelsaus zijn een combinatie waar je u tegen zegt.

Ter ere van zijn op je smaakpapillen dansende zelfverzekerdheid, leek het ons een goed idee om het over de momenten te hebben wanneer Cinnamon Buns de perfecte smaak voor jou is.

 

Als ontbijt:

De brutale, verrassende hint van kaneel maakt deze smaak perfect als ontbijt. En: kaneelbroodjes! Zie je nu wel? Ontbijt! (Deze logica is trouwens ook van toepassing op churros con chocolate.)

 

Voor—of tijdens—een spannende date:

Je bent vergeten de knoflook over te slaan, hè? Geen probleem: Cinnamon Buns is het antwoord! Munt en kaneel verhullen de indiscreties die nog… rondhangen … (en je weet ook dat een flinke vleug kruiden je lekker oppept!)

 

Gecombineerd met taart:

Niets versterkt de smaak van een fruitige, kruidige taart zoals Cinnamon Buns. Voor een klassieke combinatie, ga je voor ‘Buns met appeltaart. Voor een combinatie waar je smaakpapillen echt van gaan swingen, voeg je een scoop toe aan kruidige fruittaartjes. Licht besprenkeld met poedersuiker, is dit een combinatie met een explosie van kaneel die niet van deze wereld is!

 

Bovenop je wafels:

Wafels, geroosterde pecannoten, een scoop Cinnamon Buns en een drizzle siroop. Is er een beter ontbijt? We denken van niet.

 

Wanneer je een lekkere, alcoholische milkshake nodig hebt:

Je kunt waarschijnlijk het best genieten van deze spannende mix van gekruide rum, melk en Cinnamon Buns na 17.00 uur (en alleen voor volwassenen), maar soms is er niets beter dan alcoholische ‘Buns!

 

…Of wanneer je juist zin hebt in eenvoudig en zoet:'

Daar hebben we ook een antwoord op. Voeg ahornsiroop, een scheut melk en een paar flinke scoops Cinnamon Buns toe en het is feest!

 

Tijdens een worstelwedstrijd:

Wanneer je een beetje pit nodig hebt, staat de vurige Cinnamon Buns aan jouw kant. Trek een pint open en laat de zelfverzekerde hint kaneel los op de wereld. Tenzij je tegenstander een vuurspuwende draak is, heb je dit duel in kannen en kruiken (of pints!).

 

Wanneer het buiten lentefris is:

We weten best dat ijsjes eten terwijl de thermometer buiten fris lenteweer aangeeft misschien een beetje gek is. Maar wanneer de warme geuren van kaneel en karamel je tegemoet komen, weet je wel beter. Combineer het met warme koffie als je er echt nog niet van overtuigd bent.

 

Wanneer je wat gezelschap kunt gebruiken:                 

Cinnamon Buns blinkt uit in deze categorie. Of je nu 's avonds laat een kruidige pint nodig hebt, of een warme smaak om tegen aan te kruipen op de bank. Uitdagend, pikant en altijd overheerlijk: deze ‘Bun is voor jou!

 

Haal Cinnamon Buns dus maar vast in huis, want er is altijd wel een moment dat hij van pas komt!