Actievoorwaarden

Win toegang tot het Ben & Jerry’s Scoop Shop fan-event

 1. De winactie is open voor inwoners van Nederland. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s en Unilever of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname.

 2. Om kans te maken, moet je uiterlijk maandag 23 juli 2018 15:30 uur gereageerd hebben onder de Facebook post van Ben & Jerry's Rotterdam of de desbetreffende BenJerrysNL tweet op Twitter. Ben & Jerry's heeft het recht de actie eerder stop te zetten.
 3. Deze promotionele actie wordt op geen enkele manier gesponsord of beheerd door Facebook en/of Twitter.. U verstrekt uw gegevens aan Unilever en niet aan Facebook en/of Twitter.
 4. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.
 5. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.
 6. In totaal worden er tien (10) winnaars willekeurig en onpartijdig geselecteerd. Alle winnaars worden op maandag 23 juli vanaf16:00 uur per privéberichtje op Facebook of Twitter geïnformeerd.
 7. De winnaars moeten hun prijs uiterlijk dinsdag 24 juli 2018 om 9:00 uur claimen. Als de prijs niet opgeëist is binnen deze tijd, komt het te vervallen en behoudt Ben & Jerry’s het recht om een andere winnaar te selecteren volgens de regels van de promotie.
 8. De prijs is een toegang tot het Ben & Jerry's Scoop Shop fan event op dinsdag 24 juli 2018 in de Scoop Shop aan de Witte de Withstraat 39a in Rotterdam. De winnaar mag één (1) persoon meenemen naar dit event. Het event is exclusief voor prijswinnaars voor deze actie en hun +1. Zij mogen tussen 12:00 en 13:00 uur onbeperkt kiezen uit het Scoop Shop assortiment en hiervan genieten in de winkel en bijbehordende terras.
 9. Verder worden er onder de deelnemers aan de actie nog vijfentwintig (25) e-vouchers uitgegeven voor een gratis scoop in de Scoop Shop in Rotterdam. Deze e-voucher wordt verstuurd middels een privéberichtje op Facebook of Twitter. Op de telefoon kan de e-voucher dan getoond worden aan de medewerker in de Scoop Shop.
 10. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief.
 11. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.
 12. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels.
 13. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.
 14. Op de actie en de aan Ben & Jerry's / Unilever verstrekte gegevens zijn de Privacyverklaring, Cookieverklaring en website gebruiksvoorwaarden van Unilever van toepassing, die te vinden zijn op respectievelijk http://www.unileverprivacypolicy.com/nl_NL/Policy.aspx, https://www.unilevercookiepolicy.com/nl_NL/Policy.aspx en https://www.unilever.nl/legal.html.
 15. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s NL.