We're hiring: HR stagiair(e)
in Hellendoorn

Ben jij de HBO/WO student die we zoeken voor deze koe-le HR stage?

11 juli 2018

BenJerry_vacature_Hellendoorn.jpg

Ben jij een derde- of vierdejaars HBO/WO student en zoek je een koe-le HR stage? Ben je ambitieus en wil je meer uit je stageperiode halen dan koffie halen en de vissenkom schoonmaken? Ga dan aan de slag als HR stagiair(e) bij Ben & Jerry’s in Hellendoorn.

Ben & Jerry’s is onderdeel van Unilever, hét bedrijf van grote merken als Magnum, Lipton, AXE, Unox, Dove en Zwitsal. Elke dag gebruiken miljoenen mensen Unilever producten om te eten, de was te doen, hun lichaam te verzorgen en hun huis schoon te maken.

 

Over de Ben & Jerry's-fabriek

Binnen de muren van de Ben & Jerry’s fabriek in Hellendoorn maken zo’n 150 vaste medewerkers het (h)eerlijkste ijs van Europa. Vanuit Hellendoorn vinden de mini cups (100 en 150 ml), multipacks, pints (500 ml) en 4,5 liter bakken hun weg naar zo’n 20 landen in Europa. Al het Ben & Jerry’s-ijs op de Europese markt komt namelijk uit Hellendoorn!Bij Ben & Jerry’s vinden we duurzaamheid heel belangrijk. Alles draait om het maken van fairrukkelijk roomijs met natuurlijke ingrediënten én veel aandacht voor milieu en de samenleving. Zo is al het ijs van Ben & Jerry’s dat in Hellendoorn wordt gemaakt 100% Fairtrade, wordt er binnen de fabriek gekeken hoe we zo energie neutraal mogelijk kunnen produceren en werken we constant aan ideeën om onze sociale missie vorm te geven en van betekenis te zijn voor de mensen in onze leef- en werkomgeving. 

 

Waar zoeken we naar?
  • * Je bent een derde- of vierdejaars HBO/WO-student(e) HRM of een andere studie met HR specialisatie

  • * Je werkt en communiceert nauwkeurig

  • * Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor je projecten

  • * Je hebt een proactieve en sociale werkhouding

  • * Je bent betrouwbaar en integer

  • * Je spreekt vloeiend Nederlands en bent goed in Engels (pre)

  • * Je bent 6 maanden fulltime (40 uur per week) beschikbaar vanaf september 2018 (t/m februari 2019)

  • * En je houdt van Ben & Jerry’s ijs ;-)

 

Wat kan je van ons verwachten?

Een leerzame, uitdagende, maar vooral ook leuke stage waarin je gaat werken in een dynamische en professionele organisatie met volop ruimte om je eigen inzichten en ideeën te ontwikkelen en implementeren. Onze HR afdeling is een afdeling waarin twee medewerkers en een stagiair(e) actief zijn. De afdeling houdt zich voornamelijk bezig met de ‘coachende’ rol richting de leidinggevenden en medewerkers. Als stagiair(e) zal je volledig meedraaien binnen de HR-afdeling en organisatie. Je wordt gezien als een volwaardig lid van het team met daarbij behorende taken. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding (als je geen studenten OV hebt).

Een specifiek project wordt nader en in overleg bepaald. Actuele thema’s zijn: flexibiliteit, duurzame inzetbaarheid, WCM, Employer Branding en natuurlijk onze sociale missie. 

Standplaats: Hellendoorn (Overijssel).

 Lijkt het je wat?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mariëlle Smit.

Weet je zeker dat jíj de persoon bent die we zoeken, reageer dan zo snel mogelijk (uiterlijk 31 juli 2018) door je cv én een motivatiebrief te sturen naar marielle.smit@unilever.com.

 

* Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.