Actievoorwaarden

Vrijwilligers-triviant

Algemene info:                                                

 1. De winactie is open voor iedereen die een Facebook-account heeft. Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s, Unilever, Rotterdammersvoorelkaar of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname.
 2. Om kans te maken, moet je 30 september 2018 23:59 aan ons (via info@benjerry.nl of de Rotterdamse Ben & Jerry's Facebook pagina) hebben laten weten dat jouw team alle vakjes 'afgeplakt' heeft (3 catergorieen & 1 joker). 
 3. De prijs bestaat uit een jaar gratis ijs voor je hele team (18 pints (470ml / 500ml), levering naar 1 adres binnen Nederland, omgeving Rotterdam). De winnaar is zelf verantwoordelijk voor vriescapaciteit. 

Hoe doe je mee? 

 1. Meld je team van twee mensen (jaajaa, inclusief team-naam) door te mailen naar info@benjerry.nl (oke, vooruit, een team van drie mensen is ook oke). Ook krijgen we graag het adres van jullie team-captain.
 2. Je krijgt van ons een spelbord, spelregels & informatie-pakket met de post thuisgestuurd. 

Spelregels:

 1. Meld je allemaal (individueel) aan op rotterdammersvoorelkaar.nl
 2. Je kunt hier verschillende oproepen vinden, in verschillende categorieën. Je kunt op de normale manier via het platform reageren op iemand om hem/haar te helpen!
 3. Als een van jullie iemand geholpen heeft, stuur dan een foto naar info@benjerry.nl
 4. Een van de categorieën mag je skippen (we kunnen bijvoorbeeld voorstellen dat het niet echt safe is om iemand met twee linkerhanden ergens te laten klussen). Deze categorie kun je afplakken met de joker die je gekregen hebt!

Overig:

 1. Je adresgegevens worden direct na het versturen van het spelbord verwijderd en niet gebruikt voor andere doeleindes. Mocht je het spel hebben afgerond en een gratis voucher krijgen, of de winnaar zijn van de jaarvoorraad ijs, dan zullen we opnieuw een afleveradres vragen. Ook deze gegevens worden direct na het versturen van de prijs verwijderd en niet gebruikt voor andere doeleindes. 
 2. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.
 3. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.
 4. De winnaar krijgt een priveberichtje via Facebook. Hierin wordt zijn/haar adres gevraagd. Alle gegevens worden enkel gebruikt voor het opsturen van de prijs en zullen na de actie verwijderd worden.
 5. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief
 6. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.
 7. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking en andere doeleinde waarmee de deelnemer ingestemd heeft. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels.
 8. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.
 9. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s Nederland.