Meld je nu aan bij Rotterdammersvoorelkaar

en maak kans op een gratis ijsje in onze Scoop Shop

 

BenJerry_RVE_voucheractie_1100x400.jpg

 

Ja, ik wil kans maken op een gratis ijsje

& meld me aan via Rotterdammersvoorelkaar!

 

Actievoorwaarden

 

Algemene info:                                                

 1. De winactie is open voor iedereen. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s, Unilever, Rotterdammersvoorelkaar of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname.
 2. Om in aanmerking te komen voor een voucher voor een gratis ijsje in de Ben & Jerry's Scoop Shop in Rotterdam kun je je tot en met 31 augustus 2018 23:59 aanmelden via bovenstaande knop als vrijwilliger op de website van Rotterdammersvoorelkaar.nl.
 3. De prijs bestaat uit één (1) voucher voor één gratis (1) ijsje in de Ben & Jerry's Scoop Shop in Rotterdam aan de Witte de Withstraat 39a. De eerste 100 aanmeldingen ontvangen een voucher thuisgestuurd die zij in de winkel in kunnen leveren. De vouchers is geldig tot en met 31 oktober 2018.  

 

Overig:

 1. Om mee te doen aan deze actie schrijf je je in bij Rotterdammersvoorelkaar. Zij vragen enkele gegevens om de inschrijving compleet te maken, waaronder je postcode en telefoonnummer. Deze gegevens worden door hen niet verstrekt aan derde partijen. Ook niet aan Ben & Jerry's. Hier lees je het privacybeleid van Rotterdammersvoorelkaar
 2. De vouchers worden opgestuurd door Rotterdammersvoorelkaar. Hiervoor vragen ze je adresgegevens. Je gegevens worden direct na het versturen van de voucher verwijderd en niet gebruikt voor andere doeleinden of verstrekt aan derde partijen.
 3. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.
 4. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.
 5. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief
 6. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.
 7. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking en andere doeleinde waarmee de deelnemer ingestemd heeft. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels.
 8. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.
 9. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s Nederland en Rotterdammersvoorelkaar.

 

Ja, ik wil kans maken op een gratis ijsje

& meld me aan via Rotterdammersvoorelkaar!