12 x Ben & Jerry's smaken
die op muziek zijn geïnspireerd

Vanaf het eerste begin is muziek altijd een groot onderdeel geweest van alles wat we doen (wist je dat we een piano hadden in onze originele Scoop Shop?), dus het is geen verrassing dat we over de jaren een heleboel op muziek geïnspireerde smaken hebben uitgebracht. Zet wat lekkere muziek op, pak een lepel en geniet van deze lijst met onze grootste, en lekkerste, hits.

 1. Cherry Garcia

  Deze groovy smaak is vernoemd naar de legendarische Grateful Dead gitarist. Al sinds de lancering in 1987 heeft deze altijd bovenaan de hitlijst gestaan. In Nederland hebben we deze smaak nu exclusief in onze Scoop Shop in Rotterdam. Ben jij al langs geweest om hem te proeven?

 2. Phish Food

  Net als Ben & Jerry’s komt Phish straight outta Vermont. Phish is een rock band die wordt gezien als een echt jamband. Is er een betere manier om onze vrienden, en hun legioenen aan fans, te vereren met een eigen smaak? In Nederland heet deze smaak nu trouwens Hooked on You en heeft het een extra mooie boodschap!

 3. One Love

  Kom allemaal samen en... eet One Love. Deze (h)eerlijke smaak eert de legendarische Bob Marley en steunt ook nog eens de One Love Youth Camp in Jamaica.

 4. If I Had 1,000,000 Flavors

  We werkten samen met poplegendes Barenaked Ladies om een lekkere Canuck (Canadese bijnaam) smaak te bereiden. Deze smaak support ook geletterdheid voor volwassenen in Canada.

 5. Dave Matthews Band Magic Brownies

  Anders dan een van de band’s signature jams, heeft deze smaak helaas tot een eind moeten komen. Maar fans eren deze smaak nog steeds.

 6. Willie Nelson’s Country Peach Cobbler

  We hebben veel overeenkomsten met Willie Nelson. We houden er beiden van om met een bus/koemobile te reizen. We steunen beiden belangrijke doelen. En Peach Cobbler is nog altijd in onze gedachten.

 7. Bohemian Raspberry

  Was this just fantasy? Nee hoor! Bohemian Raspberry was heel echt en het heeft alle hoge noten geraakt terwijl we de mega-rock royalty band Queen vierden.

 8. Goodbye Yellow Brickle Road

  Wat doe je als een Ridder zijn eerste Vermont concert ooit geeft? Dan vernoem je een smaak naar hem natuurlijk! Hallo, Elton John, en Hallo Goodbye Yellow Brickle Road

 9. Bonnaroo Buzz

  Kun je een heel muziekfestival in een pint proppen? Jup! We hebben alle Tennessee festival geluiden, beelden en smaken vastgelegd met Bonnaroo Coffee Caramel Buzz.

 10. Imagine Whirled Peace

  John Lennon was helemaal voor vrede en liefde en wij zijn helemaal voor Peace, Love & Ice Cream! Dus Imagine Whirled Peace was een perfecte match.

 11. Glastonberry

  Glastonburry is vijf enorme dagen van muziek, kunst en concerten in het Verenigd Koninkrijk. Glastonberry was vanille ijs met fudge brownies en framboos swirls. Wat zou jij kiezen?

 12. Freezer Reprise

  We waren zo enthousiast over Phish’s 13 shows in Madison Square Garden, dat we een spiksplinternieuwe smaak hebben gemaakt. Met donuts! Dat is dus hoe goede muziek smaakt.

   

  Heb jij genoten van deze (h)eerlijke lijst aan smaken? Wij in ieder geval wel! Welke smaak lijkt jou het lekkerst? Let us know!