Win tickets!

Win tickets voor de Halloween Fright Night Movie Night

We All Scream For Ice Cream… Dit jaar organiseren we op Halloween (31 oktober) een exclusieve silent movienight in onze Scoop Shop in Rotterdam! Durf jij het aan? Je kunt nu twee kaartjes winnen voor jou en je dapperste vriend(in). 

Wat: een enge film & heel veel ijs 

Wanneer: woensdagavond 31 oktober

Waar: Rotterdam

Wie: 6x2 winnaars 

Je kunt meedoen door ons op Facebook of Instagram je favoriete griezelfilm te vertellen! Op maandag 29 oktober kiezen we 6 winnaars die allemaal 2 kaartjes winnen! 

3 black cones + logo.jpg

Kun je er niet bij zijn, maar heb je wel zin in een griezelig lekker ijsje? Check dan snel ons Halloween Scoop Shop menu

Actievoorwaarden(beetje saai, maar wel belangrijk)

De winactie is open voor iedereen die een Facebook of Instagram-account heeft. Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s, Unilever of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname. Om kans te maken, moet je 28 oktober 2018, 23:59 uur laten weten wat je engste griezelfilm is als reactie op onze Facebook of Instagram post over deze winactie. Ben & Jerry's kiest willekeurig 6 winnaars die elke 2 kaartjes krijgen voor de movienight op 31 oktober. Deze prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als de winnaar niet beschikbaar is op woensdagavond de 31ste, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending. De winnaar krijgt een priveberichtje via Facebook of Instagram.  In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking en andere doeleinde waarmee de deelnemer ingestemd heeft. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s Nederland.