Actievoorwaarden Moo-phoria

Het koe-lste LIGHT ICE CREAM proeven-is-geloven thuis-test pakket

 

Suzanne_Moophoria_linked.jpg

 

 

Actievoorwaarden                                            

 1. De winactie is open voor mensen woonachtig in Nederland. Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s, Unilever of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname.
 2. Om in aanmerking te komen voor het pakket, moet je voor 25 november 2018 23:59u hebben gereageerd op de post over de actie van Ben & Jerry's Nederland op Facebook of op Instagram
 3. De prijs bestaat uit één (1) Moo-phoria pakket, met daarin vier (4) pints Ben & Jerry's Moo-phoria, een (1) paar sokken, een (1) Ben & Jerry's lepel. 
 4. De winnaars (5x, 3 via Facebook, 2 via Instagram) worden via een privebericht benaderd om een afleveringmoment te selecteren (doordeweeks, overdag). De winnaar dient zelf te zorgen voor vriesruimte. 
 5. De selectie van de winaars gaan op basis van orgineel antwoord. Er word niet over de uitslag gecorrespondeerd. 
 6. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.
 7. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.
 8. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief
 9. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.
 10. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking en andere doeleinde waarmee de deelnemer ingestemd heeft. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels.
 11. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.
 12. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s Nederland