Sinterjerry bij Ben & Jerry’s

Yiihaaa, de Sint is weer in het land! Komende weken is Sinterjerry dus aanwezig in onze ijswinkel in Rotterdam. Om dit te vieren hebben onze Flavour Guru’s hun koksmuts omgeruild voor een mijter & pietenmuts, en zijn ze aan de slag gegaan in de keuken. De pepernoten vlogen in het rond, en ze gingen op zoek naar de meest fairrukkelijke Nederlandse lekkernijen! Ze vonden een (h)eerlijke amandelstaaf bij de Bakkerswerkplaats, waar talentvolle mensen die minder goed meekomen in een normale werkomgeving de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Heerlijk & eerlijk, dat is waar Sinterklaas om draait! Onze Sint-specials zijn lekkerder geworden dan we durfden te hopen & speciaal voor deze zoete tijd van het jaar serveren we in onze Scoop Shop deze nieuwe limited lekkernijen… Wie zoet is krijgt lekkers!

Sint-specials

Bestel je favoriete scoops de komende tijd in een heerlijke, freshly baked Waffle Cone met Kruidnoten topping. Voor een heerlijk, zoetkruidige twist aan je ijsje… of gewoon omdat het kan! 

Sinterklaas_benjerry_facebooklinked.jpg

Meer een liefhebber van amandelspijs? Ga dan voor onze limited Karamel-amandelstaaf Sundae. Met een amandelstaaf van de Bakkerswerkplaats is deze Sint-special de lekkerste in onze Scoop Shop. 

De Bakkerswerkplaats 

Gemaakt van lokale producten & op een eerlijke manier, steunt de Bakkerswerkplaats lokale Rotterdammers. Zo krijgen talentvolle mensen, die in een normale werkomgeving minder goed meekomen, de kans te groeien in het bakkersambacht & zichzelf te ontwikkelen, dat vinden we super koe-l! Ongeacht of zij sociaal- of verstandelijk beperkt zijn, de druk van normaal werk even niet aankunnen of net iets langzamer werken, de Bakkerswerkplaats geeft mensen een kans! 

bakkerwerkplaats.png

Geïnspireerd door hun amandelstaaf, hebben onze Flavour Guru’s een fairrukkelijke sundae bereid! Lekkere stukjes amandelstaaf van de Bakkerswerkplaats, met daarbovenop scoops van je favoriete Ben & Jerry’s ijs: dat is een match made in heaven! Afgetopt met slagroom, karamelsaus, pepernotentopping & nog meer amandelstaaf, is deze special de lekkerste die de Sint en zijn pieten ooit hebben gezien!

Dus, haal je schoenen weg bij de haard & kom snel naar de Scoop Shop! Wie zoet is krijgt lekkers, maar OP = OP.