Het koel-ste Ben & Jerry's
kerstpakket voor op de bank

Doe mee & win!

Yiihaa! Om te vieren dat we onze nieuwe Moo-phoria light ijs varianten gelanceerd hebben, geven we 5x 'Het koel-ste Ben & Jerry's kerstpakket voor op de bank' weg! Onze nieuwe smaken zijn light on fat.. heavy on flavour! De zijn verkrijgbaar in de smaken Caramel Cookie Fix & Chocolate Caramel Cookie Dough! Check snel onze storelocator met alle verkooplocaties, en vind Moo-phoria bij jou in de buurt. 

BenJerry Kerstpakket 380px & 630px (TAPE).pngHet kerstpakket is gevuld met drie bakken Ben & Jerry's Moo-phoria light ijs (500ml) (evt inwisselbaar voor de Non-Dairy varianten),  2 porseleinen kommetjes, 2 Ben & Jerry's lepels, 1 paar ijsjes sokken, 1 Ben & Jerry's notebook en 1 Netflix cadeaukaart (twv 15 euro). Meedoen is super easy: 

  1. Download de Tessa app 
  2. Koop twee bakken Ben & Jerry's Moo-phoria Light ijs 
  3. Maak een foto van je kassabon (en upload deze in de app) 
  4. En stay spooned! We maken de winnaars snel bekend! 

Vragen? Dan kun je ons altijd even een berichtje sturen op Facebook of Instagram! De actievoorwaarden van deze actie kun je vinden in de Tessa app. 

 

Ja, ik wil de app downloaden

en maak kans op een pakket