Ben & Jerry’s x Makers Unite lanceert de ‘Meet Me Halfway’ collectie

Shop nu onze limited edition

collectie in de webshop!

Announcement_SoMe_Pic1 quer-min-crop756x468.jpg

Het is dan ook met trots dat we onze nieuwe limited edition lifestyle collectie lanceren met Makers Unite. Deze social enterprise brengt lokale makers en getalenteerde nieuwkomers (mensen met een vluchtelingen- of migratieachtergrond) uit het creatieve vakgebied samen om producten te ontwerpen en produceren. De eerste limited edition bestaande uit handgemaakte sweaters, T-shirts en bowls in pastelkleuren-  zijn vanaf 25 september verkrijgbaar via de online shop.  

 

​Melting barriers

Meet Me Halfway

" We hebben de collectie Meet Me Halfway genoemd omdat we geloven dat we, juist door onze verschillende culturen, achtergronden en persoonlijke verhalen, allemaal van elkaar kunnen leren. Deze duurzame collectie met een belangrijk verhaal is het resultaat."

- Nagham Abu Assaf, Syrische kunstenares, over de gedachte achter de collectie

 

Thami Schweichler, medeoprichter van Makers Unite vertelt: “In onze aanpak staat de mens centraal - het is belangrijk dat nieuwkomers en lokale makers op gelijke voet werken. Samen iets maken brengt mensen met verschillende culturele achtergronden dichter bij elkaar, is goed voor de vertrouwensrelatie en zorgt voor wederzijds begrip… en de fans houden er natuurlijk heel mooie producten aan over.”

 

Neues Gruppenbild.jpg

 

Over Makers Unite

Social enterprise Makers Unite zet zich in voor:

  • Het co-creëren en produceren van de leukste duurzame lifestyle producten, gemaakt van ge-upcyclede en duurzame materialen.

  • Het opzetten van sociale inclusiviteitsprogramma’s voor nieuw talent, met als doel bij te kunnen dragen aan hun volgende stap in de Nederlandse creatieve sector.

  • Manieren die het nieuw talent makkelijker maken sociaal, economisch, cultureel en als burger mee te draaien in hun nieuwe netwerk, zodat hun kracht ook kan worden ingezet voor het grotere geheel.

 

Mocht je dus nog zo’n Ben & Jerry’s x Makers Unite item kunnen bemachtigen, weet dan dat je niet alleen je garderobe een dikke upgrade geeft, maar ook dat je item gemaakt is door een team getalenteerde en gepassioneerde makers. Kortom: Wij zijn blij met de samenwerking en het resultaat, waardoor een night in nog aantrekkelijk wordt!

Outfit: check; favoriete smaak: check; bankavond: here we come!

 

IMG_2408-min-resize755x503-resize600x399.jpeg

 

Shop nu onze limited edition

collectie in de webshop!