Actievoorwaarden

Win tickets voor dé Ben & Jerry’s flavour première

 

Deze winactie is gesloten.

 

Houd onze social media kanalen in de gaten voor updates over de Ben & Jerry's flavour premiere van het jaar op 16 januari in Amsterdam!

Op welke nieuwe smaak hoop jij?

 

 1. De winactie is open voor inwoners van Nederland. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Ben & Jerry’s en Unilever of mensen die op een andere manier verbonden zijn aan deze actie zijn uitgesloten van deelname.
 2. Om kans te maken, moet je voor 5 januari 2020, 23:59 uur op de Ben & Jerry's Facebook of Instagram post reageren en diegene taggen waarmee je naar de flavour première wilt komen. Ben & Jerry's heeft het recht de actie eerder stop te zetten.
 3. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.
 4. Ben & Jerry’s is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.
 5. Twintig (20) winnaars worden willekeurig geselecteerd. Alle winnaars worden uiterlijk 7 januari 2020 geïnformeerd door een direct bericht (direct message) op Facebook of Instagram, afhankelijk van het kanaal van deelname.
 6. De prijs is voor twee personen en bestaat uit aanwezigheid bij de Ben & Jerry's flavour première op 16 januari 2020 in Amsterdam.
 7. Mocht je niet kunnen op 16 januari 2020, dan wordt er door Ben & Jerry's een nieuwe winnaar gekozen. Mocht enkel de persoon die in het bericht getagd is (en dus niet de directe winnaar) niet kunnen, dan is het mogelijk voor de winnaar iemand anders mee te nemen in zijn/haar plaats. Beide deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.
 8. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief.
 9. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief of van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.
 10. De winnaars moeten hun prijs binnen 24 uur na de kennisgeving claimen. Als de prijs niet opgeëist is na deze tijd, komt het te vervallen en behoudt Ben & Jerry’s het recht om een andere winnaars te selecteren volgens de regels van de promotie.
 11. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels.
 12. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.
 13. De promotor en verwerking: Ben & Jerry’s