Leer je buurt kennen, open een bankje!

IJsliefhebbers opgelet: de zomer is in aantocht! Dit jaar kun je nog dichter bij huis van de zomer genieten. Ben & Jerry’s werkt namelijk samen met het BankjesCollectief, een koe-le sociale onderneming die mensen aanspoort om buurtgenoten te leren kennen.

13-05-2016

Actievoorwaarden winactie Ben & Jerry’s #AllFlavors

Ben & Jerry’s tourt deze zomer kriskras door Nederland met de We are #AllFlavors tour. Tijdens deze tour delen we natuurlijk ook gratis ijsjes uit. En als je dan toch staat te wachten, maak dan een koe-le foto en deel deze op social media met de hashtag #AllFlavors. Zo maak je kans om een fairrukkelijke prijs te winnen, namelijk alle smaken Ben & Jerry’s! Lees hieronder de actievoorwaarden.Actievoorwaarden

Iedereen die een Ben & Jerry’s-achtige foto post op Instagram, Twitter of onze Facebook tijdlijn met #AllFlavors, maakt kans (yaay! It’s that easy!) & psst: let op de spelling van de hashtag!

Alleen deelnemers woonachtig in Nederland maken kans op de prijs.

Indien je jonger bent dan 18 jaar, dien je toestemming te hebben van je wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de winactie.

Deze actie loopt van maandag 16-05-2016 tot en met zondag 12-08-2016. Ben & Jerry’s heeft het recht de actie eerder stop te zetten of te wijzigen.

Ben & Jerry’s zal uiterlijk drie dagen na het eindigen van de actie uit alle deelnemers een winnaar kiezen en hem/haar via het desbetreffende sociale media kanaal benaderen.

Wanneer we geen antwoord ontvangen van de winnaar binnen 5 dagen, heeft Ben & Jerry’s het recht een andere winnaar aan te wijzen.

Er wordt 1 prijswinnaar gekozen door Ben & Jerry’s. Deze winnaar krijgt alle smaken Ben & Jerry’s pints (500ml) die beschikbaar zijn in Nederland opgestuurd naar het door hem/haar doorgegeven adres in Nederland

Over de uitslag van deze wedstrijd zal verder niet gecorrespondeerd worden.

Met deelname aan deze winactie verleen je hierbij Ben & Jerry’s het recht om jouw inzending/bijdrage (al dan niet in gewijzigde vorm) te gebruiken zonder dat hiervoor een vergoeding moet worden verleend. Ben & Jerry’s is hierbij niet verplicht jouw naam te vermelden, maar het liefst doen we dat natuurlijk wel! ;)

Voor andere vragen over deze wedstrijd, kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen.(optional)

 

Good luck, all you need is a spoon… ehmm camera! (& een social media account).