3 Easy-As-Pie-ijsrecepten om indruk te maken op je vrienden

Take it easy

Als het om ijs gaat, draait het allemaal om gemak, smaak en fun, toch? Laat je pint 10 minuten op kamertemperatuur komen zodat je het makkelijk kunt scoopen. Koop een pint Half Baked om met je BFF te delen voor een filmavond en voorkom jullie discussie over of Chocolate Fudge Brownie of Cookie Dough de beste Ben & Jerry's smaak is.

En als het gaat om het maken van ijsrecepten, gaat het ook allemaal om gemak. Zoals deze 3 zo-easy-je-zou-ze-kunnen-maken-in-je-slaap-ijstraktaties!

 1. IJsbrood met 2 ingrediënten

  Ja, je leest het goed - twee ingrediënten. Een beetje hiervan, een beetje daarvan, en BANG, je hebt zoet, swirly, whirly roomijsbrood dat niets minder dan fairrukkelijk is. Top het af met een bolletje van je favoriete Ben & Jerry's smaak en je hebt echt iets te vieren.  Recept hier >>

   

 2. Vegan zandkoekjes met aardbeien en chocolade

  Wat is er lekkerder dan zandkoekjes? Zandkoekjes met aardbeien en chocolade! Deze vegan traktatie is super eenvoudig te maken en zorgt voor een fruitig dessert waar iedereen van kan genieten!  Recept hier >>

 3. Truffels in ijsblokvorm

  Wil je indruk maken op je vrienden met iets speciaals? Met dit recept hoef je niet meer een trip te maken naar je local chocolatier, maar maak je deze heerlijke chocoladetruffels gewoon thuis met slechts een paar ingrediënten. Recept hier >>