Ontdek #AllFlavours:
de Ben & Jerry's smaken van 2019!

Moohoo, nog even en dan is het al weer 31 december, wat betekent dat 2019 bijna voorbij is. Bij Oud & Nieuw horen feestjes, goede voornemens en ja, … ook overzichten. Maar voor elke ijslover is dit dé enige lijst die echt belangrijk is. Kijk met ons mee op een jaar vol fairrukkelijke nieuwe smaken. Heb jij ze allemaal al geprobeerd? (Uhm... we kunnen natuurlijk niet beloven dat je daarna geen Ben & Jerry’s cravings zult hebben.) 

 1. Coconutterly Caramel’d Non-Dairy

  Een fairrukkelijke aanvulling van onze Non-Dairy familie: Coconuttery Caramel’d! Deze (h)eerlijke zuivelvrije kokossmaak zit vol fairtrade karamelswirls en chocochunks. Heb jij 'm al geprobeerd? Zo geniet je ook tijdens de koude winteravonden van een beetje zomer in een pot! It’s nuts!

 2. Baked Alaska

  Jullie vroegen, nee... smeekten, ons massaal of Baked Alaska weer terug kon komen. Het gemis van de witte chocoijsbeertjes bleek namelijk zo groot dat jullie niet meer zonder deze smaak kunnen. Dat snappen wij wel met de fairrukkelijke combinatie van vanilleroomijs met marshmallow swirls en witte ijsbeer chunks. Dus we konden natuurlijk niets anders doen, dan naar jullie luisteren. Opgestaan uit de Flavour Graveyard, kwam Baked Alaska in 2019 weer terug! En dat niet alleen, want met de wereldwijde klimaatverandering als groter probleem dan ooit tevoren, is er geen beter moment om van een pint te genieten die ons eraan herinnert hoe belangrijk het is om dingen die bevroren horen, bevroren te houden. Want, if it’s melted, it’s ruined!

 3. Cookies on Cookie Dough Non-Dairy

  Het was een goed jaar voor onze vegan lovers. We kwamen eindelijk met een vegan variant van onze all time klassieker! Het is een fairrukkelijke combi van karamel en koekjes en het ijs zit vol met Cookie Dough chunks én swirls. Zo is Cookie Dough nog cookier geworden met deze Non-Dairy variant Cookies on Cookie Dough, jummm!

 4. Moo-phoria Chocolate Cherry Garcia

  Chocolate Cherry Garcia is een remix van een van onze beste hits, Cherry Garcia. De fairrukkelijke kersen en choco chunks zijn nu samengevoegd met chocolade-ijs, want tja, dat is altijd een goed idee. En... onze Flavour Guru’s hebben er op magische wijze voor gezorgd dat ook deze smaak uit de Moo-phoria range minder vet bevat dan vergelijkbaar ijs in de supermarkt... yiihaa! Heb jij deze remix al geprobeerd? 

 5. Fairway to Heaven

  Wist je dat al onze ingrediënten in ons ijs fairtrade zijn? Nee? Wij vinden het namelijk belangrijk dat de boeren en werknemers over de hele wereld een eerlijke deal krijgen en daarom werken we samen met de mensen van Fairtrade. Dat smaak wel zo lekker. Om dit te vieren kwamen we met de smaak Fairway to Heaven. De fairrukkelijke combi van gezouten karamelijs met karamel chunks is een echte match made in heaven voor onze karamellovers. Dat is nog eens (h)eerlijk genieten. Want eerlijk ijs, is heerlijk ijs! 

 6. Slices On the Dough

  Ben jij vaak onderweg? Ook dan kan je genieten van een koe-le snack. Onze Slices On the Dough is een combinatie van karamelroomijs met swirls van choco koekjes en pindakaas Cookie Dough chunks, omhuld met een laag donkere cacaofantasie. Die fairrukkelijke chunks worden gemaakt door Rhino Foods. Een bedrijf dat verder gaat dan alleen het helpen van hun medewerkers op de werkvloer. Ze geven ook support in de thuissituatie van hun werknemers. Zo geniet je nog meer van deze dough-licious ijskoude snack. En dat hoeft niet alleen als je onderweg bent ;)

   

  Ben & Jerry’s zou Ben & Jerry’s niet zijn als we naast het uitbrengen van fairrukkelijke nieuwe smaken, niet nog meer koe-le dingen doen. Zo riepen we jongeren op hun stem te laten horen en hun hart te laten spreken, liepen we mee met de klimaatmars, lanceerden we een lifestyle collectie samen met Makers Unite en spraken onze oprichters Ben Cohen en Jerry Greenfield zich uit voor de rechten van nieuwkomers. Kortom: 2019 was super n’ice! Op naar 2020, waarin we nog meer (h)eerlijks voor je in petto hebben!

   

  Heb jij al deze fairrukkelijke nieuwe smaken van 2019 al geprobeerd? Nee? Hollen, want je hebt nog maar een paar dagen tot het nieuwe jaar begint!